Διεθνή

14 Φεβρουαρίου: Ένα αλλιώτικο φωτογραφικό flashback (pics)

14 Φεβρουαρίου: Ένα αλλιώτικο φωτογραφικό flashback (pics)
Μπορεί για τους περισσότερους η 14η Φεβρουαρίου να είναι ημέρα έρωτα αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Η ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου σημαίνει πολλά περισσότερα από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές. 

Εθελοντές του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας λαμβάνουν την αρχική τους εκπαίδευση, στο πλαίσιο της συμβολής της Αυστραλίας στην πολεμική προσπάθεια της Βρετανικής Αυτοκρατορίας κατά του Άξονα, το 1941.

O Παριζιάνος γλύπτης G. Aime Dumont φωτογραφίζεται δίπλα στο τελευταίο του δημιούργημα, ένα γυμνό μαρμάρινο ομοίωμα της Γαλλίδας καλλονής Μπριζίτ Μπαρντό, to 1963. To γλυπτό μοιάζει να είναι επηρεασμένο από την αφίσα μίας από της τελευταίες ταινίες με πρωταγωνίστρια τη Γαλλίδα ηθοποιό, το «Il Riposo Del Guerriero» του Ροζέ Βαντίμ, στην οποία η Μπαρντό εμφανίζεται σε παρόμοια στάση, με μόνη διαφορά το ότι καλύπτει το γυμνό της σώμα με μία πετσέτα. 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου και ο σύζυγος της, Πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, χαιρετούν τα πλήθη που τους υποδέχονται με ζητωκραυγές στους δρόμους του Μπριτζτάουν, στο Μπαρμπάντος, στο πλαίσιο μίας περιοδείας τους στην Καραϊβική, το 1966.

Η τεράστια δημοφιλία που κέρδισε ο Τζον Τραβόλτα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως το «Saturday Night Fever» και το «Grease», έχει εισχωρήσει και στην παιχνιδοβιομηχανία, όπως μαρτυρά αυτή η κούκλα, στην Αμερικανική Έκθεση Παιχνιδιών, στη Νέα Υόρκη, το 1978. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments