Μedia
pagenews.gr / Μedia / Power of love: Άρχισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά στους καναπέδες (vids)
Power of love: Άρχισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά στους καναπέδες (vids) | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

Γεγονός φαίνεται πως είναι οι πρώτοι έρωτες στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power Of Love, καθώς, στο επεισόδιο της Τρίτης, είδαμε τέσσερις παίκτες σε πολύ τρυφερές στιγμές!

Την αρχή έκαναν ο Ανδρέας Ανδρεανός και η Τζούλια Καραγιάννη, οι οποίοι δεν δίστασαν να… πέσουν αγκαλιά στον καναπέ μπροστά στα μάτια των συμπαικτών τους, λίγο πριν τελειώσει η κοινή συνάντηση στο σπίτι των κοριτσιών.

«Θα γίνουμε πρώτο θέμα!», είπε η Τζούλια με τον Ανδρέα να της ζητά να συνεχίσουν λίγο ακόμα, ενώ αργότερα την κάλεσε στο κόκκινο δωμάτιο και της ζήτησε να βρεθούν και εκτός παιχνιδιού, κάτι που η ίδια αποδέχθηκε. 

Λίγη ώρα αργότερα, είδαμε σε αγκαλιές και τρυφερότητες τον Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου, οι οποίοι επίσης εκδηλώθηκαν μπροστά στους υπόλοιπους, τη στιγμή που τραγουδούσαν όλοι μαζί παίζοντας κιθάρα!

Μάλιστα, ο Κύπριος απάντησε καταφατικά όταν ρωτήθηκε ευθέως αν τον ενδιαφέρει η Αθηνά, η οποία τον είχε κάνει να… αποχωρήσει προσωρινά από το πρώτο gala όταν ρώτησε αν όντως έχει παιδιά και το κρύβει, ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν κατ’ ιδίαν στο κόκκινο δωμάτιο, ενώ η ίδια παραδέχθηκε στην κάμερα πως, είναι ακόμα νωρίς για να πει κάτι, αλλά ένιωσε κάτι δυνατό.

Δείτε τα βίντεο:

Ετικέτες: 


2018