Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία θέσεων εργασίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία θέσεων εργασίας
Μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, o Κυριάκος Μητσοτάκης, σημείωσε πως οι επενδύσεις θα ενισχυθούν «με την αποκάτασταση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης, μετά τις επόμενες εκλογές», ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει απογοητεύσει τον κόσμο».

Τη δημιουργία θέσεων εργασίας μέσα από την προσέλκυση επενδύσεων περιέγραψε ως προτεραιότητα της Νέας Δημοκρατίας ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, σημείωσε πως οι επενδύσεις θα ενισχυθούν «με την αποκάτασταση της αξιοπιστίας της ελληνικής κυβέρνησης, μετά τις επόμενες εκλογές», ενώ καταλόγισε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει απογοητεύσει τον κόσμο». Όπως πρόσθεσε, η Ν.Δ. έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει τις εκλογές.

Κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για υπερφορολόγηση, ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο δημοσιονομικό χώρο και δεσμεύτηκε για ένα σταθερό φορολογικό σύστημα, εφόσον εκλεγεί Πρωθυπουργός. 

Παράλληλα, είπε πως, αν και είναι επιθυμία όλων να βγει η Ελλάδα από τα προγράμματα στήριξης τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο πιστεύουν μερικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments