Αθλητισμός

Καλλιθέα – Άρης 0-0: Νέα απώλεια για τον Άρη, φωνές για τη διαιτησία

Καλλιθέα – Άρης 0-0: Νέα απώλεια για τον Άρη, φωνές για τη διαιτησία
Καλλιθέα - Άρης 0-0: Νέα γκέλα για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, με τον Άρη να ''φωνάζει'' για τρία γκολ τα οποία ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. ''Φωτιά'' στη βαθμολογία της Football League.

Καλλιθέα Άρης 0-0: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Άρη, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να αφήνει δύο βαθμούς στην Καλλιθέα, έπειτα από το ισόπαλο 0-0 με τα Τρίκαλα στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”, προσθέτοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής στη Football League.

Πλέον, ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, μόλις δύο περισσότερους από τον ΟΦΗ ο οποίος πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό (48). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης φωνάζει για τρεις περιπτώσεις γκολ οι οποίες ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον επόπτη, με την τρίτη (Διαμαντόπουλος) να είναι η πιο χαρακτηριστική.

Ο Άρης ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, πίεσε αρκετά και δημιούργησε καθαρές φάσεις για γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Διαμαντόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, έπειτα από κεφαλιά του ιδίου. Στο 75ο λεπτό, ο Διαμαντόπουλος σκόραρε αλλά ο επόπτης ακύρωσε το γκολ του αν και ο παίκτης του Άρη καλυπτόταν από τον Ντιακιτέ της Καλλιθέας.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο. Στο 86ο λεπτό αποβλήθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος του Άρη, ενώ στις καθυστερήσεις τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Μάκο της Καλλιθέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments