Πολιτική

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της
Στην υπόθεση Novartis αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

”Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της”, τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, με αφορμή την πρόταση που έχει καταθέσει η Νέα Δημοκρατία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας από Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη.

Όπως έκανε γνωστό ο Ευάγγελος Βενιζέλος η πρόταση κατά πάσα πιθανότητα θα απορριφθεί από την κυβερνητική πλειοψηφία, ωστόσο όπως ανέφερε ”η κυβέρνηση σήμερα αναγκάζεται να ομολογήσει πως εξαπατά τον ελληνικό λαό”.

”Προστατεύει πάση θυσία τους δικούς της και αρνείται πεισματικά να εξετάσει την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, όπως και την κλήση στην αρμόδια επιτροπή των πρωταγωνιστών της”, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση ”καθοδήγησε και οργάνωσε την σκευωρία και δεν είναι τυχαίο ότι σπίλωσε πρόσωπα που εκπροσωπούν τη χωρά στην Ε.Ε., που συμβολίζουν το κύρος της δικαιοσύνης, που συμβολίζουν τον αγώνα που δόθηκε από το 2010 και μετά, ώστε η χώρα να παραμείνει στην Ευρώπη”.

”Συνεχίζετε με δικονομικά τεχνάσματα στην προανακριτική, γιατί η πλειοψηφία των μελών της δεν θέλει να διεξαχθεί έρευνα. Θέλει να παραμείνουν οι μάρτυρες ανώνυμοι και σιωπηλοί όπως η Ιερά Εξέταση”, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, καταήγοντας πως η δική του πρόταση είναι: ”Έρευνα για όλους μέχρι το 2018”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments