Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Δήμος Αιγάλεω: Επίθεση κατά της ΚΕΔΕ
Δήμος Αιγάλεω: Επίθεση κατά της ΚΕΔΕ | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Μαρτίου 2018, 05:25 27 Μαρτίου 2018, 5:25

Με τον τίτλο στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, »Η ΚΕΔΕ σε επαναστατική γυμναστική», ο Δήμος Αιγάλεω και ο δήμαρχος, επικεφαλής της Παράταξης »Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» στο ΔΣ της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Μπίρμπας, αμφισβητεί τις »πραγματικές» προθέσεις της Ένωσης να καλέσει τους Δημάρχους της Χώρας να κλείσουν τις υπηρεσίες τους, σήμερα Τρίτη, σε ένδειξη συμπαράστασης στους »παρατασιούχους» και τις αυριανές κινητοποιήσεις τους.

Το Δελτίο Τύπου:

Η ΚΕΔΕ σε »επαναστατική γυμναστική»;

»Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργείου για την ανάρτηση, πριν της 31/3/2018, των πινάκων των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (και των παρατασιούχων από το 2015 και το 2016 με αυξημένη μοριοδότηση) για τις υπηρεσίες που χρηματοδοτούνται με ανταποδοτικά τέλη (καθαριότητα κ.λπ.), η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ ζητά για αύριο 27/3/2018, από τους Δήμους, προληπτική τρίωρη στάση εργασίας όλων των υπηρεσιών! Όταν, ομόφωνα έχει αποφασίσει το ΔΣ της ΚΕΔΕ ότι σε περίπτωση μη ανάρτησης και μη χορήγησης ολιγοήμερης παράτασης, όπως έχει δεσμευτεί πολλάκις ο Υπουργός, θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, ζητά και την παράταση για ένα εξάμηνο των σημερινών παρατασιούχων, όταν γνωρίζει τους συνταγματικούς περιορισμούς και τις αντίθετες αποφάσεις ανώτατων ελεγκτικών σωμάτων του κράτους.

Τέτοιες ενέργειες που γίνονται προς άγραν εντυπώσεων και εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, απαξιώνουν την έκφραση της αυτοδιοίκησης στην ελληνική κοινωνία».

Ετικέτες: 


2018