Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / ΑΕΚ: Έσπασε ρεκόρ τετραετίας στα εισιτήρια!
ΑΕΚ: Έσπασε ρεκόρ τετραετίας στα εισιτήρια! | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Μαρτίου 2018, 14:15 28 Μαρτίου 2018, 14:15

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Στρασμπούρ, η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει ότι η κινητικότητα των εισιτηρίων ξεπέρασε τα ρεκόρ που κρατούσαν από τα ματς με τη Γαλατά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΚ πριν από το ματς:

Η «Βασίλισσα», απόψε (19:30), αντιμετωπίζει τη Στρασμπούρ, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της φάσης των «8». Η κινητικότητα στα εισιτήρια είναι η μεγαλύτερη της τετραετίας και για το λόγο αυτό η ΑΕΚ B.C. ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας. Το ρεκόρ εισιτηρίων της αναμέτρησης με αντίπαλο τη Γαλατασαράι, της περιόδου 2015-2016, καταρρίφθηκε.

Όμως, η κινητικότητα συνεχίζεται. Το Κλειστό πρέπει να γεμίσει. Η σπουδαιότητα του αγώνα και οι συμβολισμοί, που τον διέπουν καθιστούν την παρουσία όλων μας επιβεβλημένη. Ο αγώνας με τη Στρασμπούρ καταγράφεται ήδη στην Ιστορία του συλλόγου, αλλά θα πρέπει να συνοδευτεί με επιτυχία της ομάδας μας εντός των τεσσάρων γραμμών. Γι’ αυτή την περίπτωση η φωνή σας θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα στην προσπάθεια να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του BasketballChampionsLeague.

Ετικέτες: 


2018