Αθλητισμός

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας στον Πειραιά

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Αστυνομίας στον Πειραιά
Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν πριν από λίγο με την αστυνομία.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών δυνάμεων στον Πειραιά έξω από το ξενοδοχείο που θα μιλήσει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, που επρόκειτο να μιλήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά!

Μετά την απόφαση των υπεύθυνων του πολυχώρου «Κremlino» να μην διεξαχθεί στο μαγαζί η εκδήλωση, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά ανακοίνωσε την αλλαγή του χώρου εκδήλωσης – συζήτησης με θέμα «Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια». Αποφασίστηκε, μάλιστα, να μεταφερθεί η εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Θεοξενία».

Μόλις έγινε γνωστή η αλλαγή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού (που όσο περνάει η ώρα γίνονται και περισσότεροι), μετακινήθηκαν προς την οδό Καραολή Δημητρίου και «Θεοξενία», όπου ήδη είχαν παραταχθεί αρκετές διμοιρίες των ΜΑΤ.

Μόλις οι οπαδοί του Ολυμπιακού πλησίασαν, υπήρξαν αντεγκλήσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα η κατάσταση να ξεφύγει και να ξεκινήσουν μεγάλης έντασης και έκτασης επεισόδια. Μάλιστα, φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι ένας οπαδός του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια

Νέο βίντεο από τα επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ

«Αυτόν» τον προπονητή παίρνει στον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης

Παρασκήνιο με Φορτούνη στον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments