Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Σκηνές ροκ στο γραφείο του Υφυπουργού αθλητισμού
Σκηνές ροκ στο γραφείο του Υφυπουργού αθλητισμού | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ των ημερών: Ο λόγος για τη συνάντηση που έγινε χθες βράδυ στο γραφείου του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους Ολυμπιακού (Γιάννης Βρέντζος), ΠΑΟΚ (Μάκης Γκαγκάτσης) και ΑΕΚ (Μηνάς Λυσάνδρου) και η οποία επί της ουσίας έμεινε μυστική. Όχι δεν έχει σημασία αν δεν δημοσιοποίησαν οι ομάδες αυτό το ραντεβού. Σημασία έχει ότι για αυτό δεν ειπώθηκε το παραμικρό από το Υφυπουργείο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε τους εκπροσώπους των τριών ομάδων (έπειτα από τις οκτώ «άστεγες» τηλεοπτικά) για να συζητήσουν συνολικά για όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες γύρω από το ποδόσφαιρο αλλά και «ειδικά» για την απειλή Grexit που υπάρχει για πολλοστή φορά στο… τραπέζι.

Κάποια στιγμή λοιπόν που η κουβέντα πήγε στο δια ταύτα και ο Βασιλειάδης ρώτησε τις ομάδες πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και τέλος πάντων να πέσουν οι τόνοι, ο Γιάννης Βρέντζος πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε πως το θέμα κολλά στο αυτονόητο. Στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον νυν πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μάλιστα φέρεται να το έθεσε λιτά και κατανοητά για να μην υπάρχουν παρερμηνείες «Ο Γραμμένος είναι υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ» είπε. 

Σε εκείνο το σημείο λοιπόν φέρεται να αντέδρασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Υπήρξε έντονο επεισόδιο το οποίο έληξε με τον Υφυπουργό να μπαίνει στη μέση για να μην συμβούν χειρότερα.

Ετικέτες: 


2018