Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Η… επιστολή του Κρέσπο στον Λευκό Πύργο!
Η… επιστολή του Κρέσπο στον Λευκό Πύργο! | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Μαρτίου 2018, 12:15 30 Μαρτίου 2018, 12:15

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, επέλεξε να διαμαρτυρηθεί για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ποινές που επιβλήθηκαν στον σύλλογο, μέσω μιας πρωτότυπης επιστολής στον Λευκό Πύργο!

Αναλυτικά:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε… Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ΄ όλα αιώνια.

Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον. Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».

Ετικέτες: 


2018