Πολιτική

Λάβρος ο Σαμαράς: Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν

Λάβρος ο Σαμαράς: Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν
Σκληρή κριτική από τον Αντώνη Σαμαρά για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Σκοπιανό.

Αυστηρό μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τόσο για το θέμα της Novartis όσο και για τα εθνικά θέματα, σε συνέντευξή του στο περιοδικπό Crash. 

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά την πρόθεσή του να κινηθεί με κάθε δικαστικό τρόπο αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Novartis, λέγοντας χαρακτηριστικά «θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε. Η ιστορία θα είναι σκληρή με τους σκευωρούς και τους συκοφάντες! Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν».

Αναφορικά με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο Σκοπιανό, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά:

 «με τον Τσίπρα «βρήκαν παπά και πάνε να θάψουν όλο το χωριό»! Βρήκαν τον άνθρωπο που για να μείνει λίγο παραπάνω δέχεται τα πάντα. Σου λέει «τους έκοψα τις συντάξεις, τους τάραξα στους φόρους και δεν μίλησαν. Σιγά μην αντιδράσουν αν δώσω και το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια»…Έτσι σκέφτηκε και ο Τσίπρας, αλλά και κάποιοι απ’ έξω». 

Ο κ. Σαμαράς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις σχέσεις του με τον νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. 

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη δήλωσε πως τον στήριξε και τον στηρίζει, λέγοντας πως θα βοηθήσει την παράταξη να κερδίσει τις εκλογές «για να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ». Όσον αφορά στον Κώστα Καραμανλή δήλωσε πως μιλάνε και όποτε δοθεί η ευκαιρία ανταλλάζουν απόψεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντώνης Σαμαράς: Ελλάδα σημαίνει Ελευθερία, εδώ γεννήθηκε και η όψη και η κόψη

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα παραστεί στην Προανακριτική για τη Novartis

Συνεργάτες Σαμαρά: Συνιστούμε ψυχραιμία μέχρι τέλους στη γελοία συμμορία

Συνελήφθη ο Κώστας Βαξεβάνης μετά τη μήνυση του Αντώνη Σαμαρά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments