Αθλητισμός

Κίνηση-έκπληξη από Τσιγκρίνσκι αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθλημα!

Κίνηση-έκπληξη από Τσιγκρίνσκι αν η ΑΕΚ πάρει πρωτάθλημα!
Το αποκάλυψε ο ατζέντης του.

Λίγο μετά τη συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι με την ΑΕΚ, ο ατζέντης του Ουκρανού αμυντικού μίλησε στο Sport24 Radio για τη συμφωνία αλλά και την υπόσχεση του ποδοσφαιριστή εάν η ”Ένωση” κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάνκοφ: "Μπορεί να με σκοτώσει αν το πω. Με τα παιδιά έχουν μιλήσει από την αρχή της σεζόν και τους έχει πει ότι μπορεί να ξυρίσει το μούσι του, κάτι που έχει να κάνει από όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα. Αυτό μπορεί να το κάνει και θα είναι, όπως λέει, σαν παιδάκι για δυο τρεις ημέρες".

"Η πρώτη σοβαρή πρόταση ήταν πριν από τον αγώνα με την Ντιναμό στο Κίεβο, όταν συναντήθηκα στο ξενοδοχείο με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, που μου μετέφερε πως βλέπουν τον Ντμίτρο ο πρόεδρος και η ομάδα. Μίλησα με τον παίκτη, για τον οποίο το πιο σημαντικό ήταν η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Αυτό που είπαμε είναι ή ότι θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας του ή ότι θα βρούμε μία ομάδα να μας δώσει κάτι παραπάνω χρονικά.

Πριν από λίγες μέρες με φώναξε ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έρθω στην Αθήνα, μιλήσαμε μαζί, ενώ και ο Ντμίτρο είχε μιλήσει και με τον κ. Μελισσανίδη, που είναι πολύ ζωντανός άνθρωπος. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ σοβαρό και επαγγελματικό σωματείο και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη 31 ετών. Από την πρώτη κουβέντα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, υπήρχαν βέβαια κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το οικονομικό, αλλά προτεραιότητα μας ήταν η ΑΕΚ. Κάναμε τα πάντα για το νέο συμβόλαιο, δώσαμε τα χέρια με τον κ. Λυμπερόπουλο και, παρά το σοβαρό ενδιαφέρον που υπήρξε από άλλες ομάδες, κρατήσαμε το λόγο μας".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments