Αθλητισμός

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1: Απώλεια στη Βοιωτία

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1: Απώλεια στη Βοιωτία
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 1-1: Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ισοφάρισε το γκολ του Νιάσε, ωστόσο οι ''ερυθρόλευκοι'' δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή του σκηνικού, πέφτοντας πάνω στον εξαιρετικό Επασί που έσωσε την εστία του σε αρκετές περιπτώσεις, διατηρώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Λεβαδειακό.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 1-1: Τίτλος… τέλος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε δύο βαθμούς στη Λιβαδειά και απομακρύνεται ακόμα περισσότερο από την κορυφή, ”σβήνοντας” τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για διεκδίκηση της κορυφής.

Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Νιάσε ”πάγωσε” τους φιλοξενούμενους, νικώντας στον αέρα τόσο τον Μποτία όσο και τον Οτζίτζα και με κεφαλιά έγραψε το 1-0 μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο. Σταδιακά, οι ”ερυθρόλευκοι” ανέβασαν στροφές ψάχνοντας την ισοφάριση, όμως αυτή δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι Βοιωτοί διατήρησαν το προβάδισμά τους.

Στο 49ο λεπτό, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υποδέχθηκε τη μπαλιά του Κούτρη και από (οριακή) θέση οφσάιντ νίκησε τον Επασί με πλασέ, ισοφαρίζοντας και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στη Λιβαδειά, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το 95ο λεπτό, καθώς ο πορτιέρε των γηπεδούχων είπε ”όχι” στο τετ α τετ του Ομάρ στις καθυστερήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments