Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Πήρε τη ΣΚΥΤΑΛΗ ο ΠΑΟΚ
Πήρε τη ΣΚΥΤΑΛΗ ο ΠΑΟΚ | Pagenews.gr
Pagenews Team 31 Μαρτίου 2018, 13:32 31 Μαρτίου 2018, 13:32

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και στηρίζει εκείνους που θέλουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για σημαντικά θέματα τα οποία σχετίζονται με την υγεία. Την Παρασκευή (30.03) στην Τούμπα βρέθηκαν μέλη κι αθλητές του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ».

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τους ανθρώπους του συλλόγου που μαζί με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έστειλαν το μήνυμα Ζωής μέσω της σπουδαίας κίνησης της Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων. Είναι μια προσπάθεια στο πλαίσιο της αφύπνισης των πολιτών γύρω από τη μεταστροφή της στάσης τους και της άρσης των αμφιβολιών τους γύρω από το θέμα της δωρεάς οργάνων.

Ο Σύλλογος

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μεταμοσχευμένων Καρδιάς-Πνεύμονα «ΣΚΥΤΑΛΗ» ιδρύθηκε το 1991 από τους πρώτους Έλληνες που είχαν κάνει μεταμόσχευσή καρδιάς ή πνεύμονα. Κυρίαρχος στόχος της «ΣΚΥΤΑΛΗΣ» είναι η διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων

Γι’ αυτό το σκοπό ο σύλλογος κάνει πλήθος εκδηλώσεων και παρεμβάσεων στους σχετικούς φορείς και συνεργάζεται στενά με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων. Η «ΣΚΥΤΑΛΗ» είναι ενεργό μέλος της European Heart-Lung Transplant Federation, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Πληροφορίες για τη ΣΚΥΤΑΛΗ στην ιστοσελίδα www.heart-lung-transplant.gr και στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/Skutali.syllogos.metamoxeumenon.kardias.pneumona/

Όλες οι δράσεις της ΣΚΥΤΑΛΗΣ είναι αφιερωμένες στους Δότες, τις οικογένειές τους και στους συνανθρώπους μας που αναμένουν στις λίστες για μια δεύτερη ζωή.

Ετικέτες: