Μedia

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha Κύπρου

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha Κύπρου
Το κανάλι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Alpha Ελλάδας, ως αποκλειστικός του συνεργάτης.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV Cyprus άλλαξε χέρια την περασμένη εβδομάδα με συμφωνία που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα και πλέον το πλειοψηφικό πακέτο που ανήκε τόσο στον Δημήτρη Κοντομηνά, όσο και σε συνεργάτες του τέως υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου ανήκει πλέον στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική ΛΤΔ, διαχειρίστρια των Υπεραγορών AlphaMega.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το κανάλι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Alpha Ελλάδας, ως αποκλειστικός του συνεργάτης. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για τον τηλεθεατή δεν θα υπάρξει κάποια ουσιαστική αλλαγή.

Στη μετοχική σύνθεση του καναλιού δεν συμμετείχε κανένας άλλος Κύπριος επιχειρηματίας ενώ πως ο Alpha θα συνεχίσει να στεγάζεται σε εγκαταστάσεις στα Λατσιά, τις οποίες θα ενοικιάζει, όπως γινόταν και με το προηγούμενο καθεστώς.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Ο τηλεοπτικός σταθμός Άλφα Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

»Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας ALPHA TELEVISION CYPRUS LIMITED (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι: Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Η συμφωνία τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου.

Η εταιρεία ALPHA TELEVISION CYPRUS Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας Επίτιμος Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Μενεγάκη: Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στα παιδιά της (vid)

Laurie Holcombe: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Δημήτρη Κοντομηνά

Τέλος στη συνεργασία ALPHA – NOVA

Τηλεοπτικές άδειες: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του φακέλου του Alpha

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play