Διεθνή

Τεχεράνη: Το Ιράν μπορεί να καταστρέψει ο Ισραήλ

Τεχεράνη: Το Ιράν μπορεί να καταστρέψει ο Ισραήλ
''Εάν το Ισραήλ θέλει να συνεχίσει με την δόλια του ύπαρξη… θα πρέπει να αποφύγει τη λήψη ανόητων μέτρων. Εάν δώσουν αφορμές στο Ιράν, το Τελ Αβίβ και η Χάιφα θα καταστραφούν'' είπε ο ιεροκήρυκας Αλί Σιραζί.

Ο απεσταλμένος του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν στην ιρανική Δύναμη Κουντς δήλωσε σήμερα ότι η Τεχεράνη θα μπορούσε να καταστρέψει το Ισραήλ αν λάβει μέτρα εναντίον του.

Μάλιστα, προειδοποίησε το Ισραήλ να αποφύγει οποιοδήποτε «ανόητο» μέτρο εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

”Εάν το Ισραήλ θέλει να συνεχίσει με την δόλια του ύπαρξη… θα πρέπει να αποφύγει τη λήψη ανόητων μέτρων. Εάν δώσουν αφορμές στο Ιράν, το Τελ Αβίβ και η Χάιφα θα καταστραφούν” είπε ο ιεροκήρυκας Αλί Σιραζί, αντιπρόσωπος του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ στη Δύναμη Κουντς, όπως μετέδωσε το Fars.

”Το Ιράν μπορεί να καταστρέψει το Ισραήλ”. Η Δύναμη Κουντς είναι η κατασκοπευτική και παραστρατιωτική πτέρυγα των Φρουρών της Επανάστασης, που είναι επιφορτισμένη με τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στρατιωτική βάση στο Μπαχρέιν άνοιξε η Βρετανία

Τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν – Πούτιν

Η Ευρώπη θωρακίζεται για το σκάνδαλο με το Facebook

Κάρλες Πουτζντεμόν: Πλήρωσε την εγγύηση και αποφυλακίζεται άμεσα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments