Αθλητισμός

”Μυθική” πρόταση για τη φανέλα της ΑΕΚ

”Μυθική” πρόταση για τη φανέλα της ΑΕΚ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δεν έχει προηγούμενο.

Κοντά σε μια ιδιαίτερα επικερδή πηγή εσόδων βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ, στην οποία έχει κατατεθεί πρόταση πενταετίας από  εταιρεία για τη φανέλα της επόμενης σεζόν.

Η εταιρεία Capelli φαντάζει ως φαβορί για να διαφημιστεί στις επόμενες… πέντε φανέλες που θα βγάλει η ΑΕΚ, παίρνοντας προβάδισμα από εταιρείες κολοσσούς όπως η Nike και η Adidas.

Κι όσοι αναρωτιούνται πως μπορεί η εν λόγω εταιρεία να νικήσει τα εν λόγω πανίσχυρα brand names, η απάντηση βρίσκεται στην προσφορά που κατέθεσε ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το ποσό που ακούγεται να προσφέρει η αμερικανική εταιρεία στην ΑΕΚ για πενταετή συμφωνία πλησιάζει στα επίπεδα ρεκόρ και είναι πολύ υψηλότερο από όσα φέρεται να δίνουν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.