Πολιτική

ΝΔ: Ανέκδοτο όταν ο Τσίπρας μιλά για επιχειρηματικότητα

ΝΔ: Ανέκδοτο όταν ο Τσίπρας μιλά για επιχειρηματικότητα
Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του περί επιχειρηματικότητας σε εκδήλωση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισαν χαρακτηριστικά ότι «το ανέκδοτο της ημέρας: Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε σήμερα για την αξία της επιχειρηματικότητας και κάλεσε τους εκπροσώπους των Fund Managers να τον εμπιστευθούν».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ότι «Τώρα είναι η στιγμή να πάρουν το ρίσκο. Αν όχι τώρα που σηκώνεται η χώρα μας στα πόδια της, πότε; Αν όχι εκείνοι, ποιοι;».

Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε δε ότι εκείνη θα κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

«Παρά τις δυσκολίες ο λαός στάθηκε όρθιος», «η Ελλάδα σηκώνεται ξανά και προσπαθεί να αλλάξει πορεία, να αλλάξει στρατηγικό σχέδιο, θέλουμε ένα διαφορετικό παραγωγικό μοντέλο, θέλουμε να επενδύσουμε στην καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι επενδύοντας στην καινοτομία μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας ειδικά για αυτό το κομμάτι των εξειδικευμένων νέων, με δύο και τρία πτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (vid)

Στη Βουλή θα μιλήσει ο Γιούνκερ στις 26 Απριλίου

Bloomberg: Το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης Τσίπρα

Eπικοινωνία Τσίπρα με Μακρόν – Τι συζήτησαν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments