Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτική Σελήνη 22-24/04 Θα Είναι Ψέμα, Αν Σου Πω Ότι Πια Δεν Σ’ Αγαπώ!
Ερωτική Σελήνη 22-24/04 Θα Είναι Ψέμα, Αν Σου Πω Ότι Πια Δεν Σ’ Αγαπώ! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η σελήνη περνάει στον Λέοντα από 22 Απριλίου

Κριός: Οι νέες γνωριμίες που έχετε κάνει, ακόμη δεν σας έχουν συγκινήσει και σίγουρα δεν δείχνουν, ότι μπορούν να σας κερδίσουν σε αισθηματικό επίπεδο

You and Me – ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Ταύρος: Τα έχετε βάψει όλα μαύρα, μόνο και μόνο επειδή η ερωτική σας εξομολόγηση, δεν έπιασε τόπο. Ίσως αυτό το άτομο, να χρειάζεται τον χρόνο του.
You and Me – ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ

Δίδυμοι: Δηλώνετε ότι θέλετε να μείνετε μόνοι, και να συνεχίσετε με την εργασία και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ο έρωτας πάντως δεν θα σας αποφύγει.
You and Me – ΥΠΟΨΙΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Καρκίνος: Από τον καινούργιο μήνα του Μαΐου, θα βρεθείτε μέσα σε νέα αγκαλιά, που θα διώξει από το μυαλό και την καρδιά σας, όλα τα βαρίδια από τα παλιά.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ

Λέων: Μην υπερασπίζεστε λάθος άτομα και τακτικές μόνο και μόνο, για να δώσετε την ευκαιρία, για να σας το αποδείξουν και προσωπικά, για ακόμη μια φορά.
You and Me –ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Παρθένος: Θα έχετε πολλές ευκαιρίες, για να μιλήσετε με το άτομο που αγαπάτε. Ίσως και να πρέπει πια να πείτε όλες τις καταπιεσμένες σας αλήθειες.
You and Me – ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Ζυγός: Ζητάτε να γίνουν κάποιες αλλαγές, σε θέματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας, και να καταφέρετε πια να πορευτείτε πιο καλά.
You and Me – ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Σκορπιός: Έχετε μπερδέψει όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Κρατήστε τις ισορροπίες.
You and Me – ΝΕΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

Τοξότης: Ο κοινωνικός σας κύκλος, όλο και επεκτείνεται. Μέσα από αυτό, θα έρθουν και καινούργια πρόσωπα στην καθημερινότητα σας, που θα σας γοητεύσουν.
You and Me – ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Αιγόκερως: Είσαστε αποφασισμένοι, να κάνετε κάποια συζήτηση άμεσα με τον σύντροφο σας. Μόνο μην αναφερθείτε στο παρελθόν. Εστιάστε τις μελλοντικές σας προτάσεις.
You and Me – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Υδροχόος: Πολλά αυτά που πρέπει το ταίρι σας να ρυθμίσει. Χρειάζεται τον χρόνο του, αλλά και την αληθινή σας υποστήριξη, για να ξεμπλέξει, το γρηγορότερο δυνατόν.
You and Me – ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Ιχθείς: Έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ότι όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται, πιθανόν και να είναι και ένα σκαλί πιο πάνω μετά σε αισθήματα και ξεκαθαρίσματα.
You and Me – ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018