Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Καμίνης: Η Αθήνα, κορυφαίος τουριστικός προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη
Καμίνης: Η Αθήνα, κορυφαίος τουριστικός προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Απριλίου 2018, 16:25 23 Απριλίου 2018, 16:25

Ως κορυφαίος «city break» προορισμός στη ΝΑ Ευρώπη καθιερώνεται η Αθήνα, στην οποία η τουριστική κίνηση διπλασιάστηκε σε μια πενταετία, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Σε ομιλία του, στο πλαίσιο εκδήλωσης που οργάνωσε το σωματείο «Διάζωμα» για τα εταιρικά του μέλη ο Γ. Καμίνης είπε πως «η δικτύωση και η συνένωση δυνάμεων βρίσκεται στον πυρήνα του συνόλου, σχεδόν, των πολιτικών και των πρωτοβουλιών που υλοποιούμε ως δήμος Αθηναίων». Πρόσθεσε δε ότι «το καλύτερο παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η συνεργασία με την AEGEAN και τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στον τομέα του τουρισμού».

Στην κατεύθυνση αυτή, της συνένωσης δυνάμεων, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα, το Athens Tourism Partnership αναμένεται να διευρυνθεί με τη συμμετοχή ισχυρών φορέων, ιδρυμάτων και εταιρειών που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη της πόλης.

Επίσης ο κ. Καμίνης αναφέρθηκε στην ανάδειξη της σύγχρονης πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης, με τη φιλοξενία και διεθνών διοργανώσεων, όπως η «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το 2018», η Documenta 14 κ.α.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Καμίνης για τις προτάσεις του Κινήματος Αλλαγής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Θερμή υποδοχή Τσίπρα στις προτάσεις Γεννηματά για τη Συνταγματική Αναθεώρηση

Φώφη Γεννηματά: Ζητά άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνταγματική αναθεώρηση για τη λειτουργία ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Ετικέτες: 


2018