Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολογία 24/04-19/05 Αφροδιτη Στους Διδυμους
Αστρολογία 24/04-19/05 Αφροδιτη Στους Διδυμους | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης, είναι στους ερωτικούς Διδύμους από τις 24 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου, 2018.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θέλει να είναι ελεύθερη, να πετά απ’ το ένα λουλούδι στο άλλο, να δοκιμάζει νέα πράγματα και να περνάει καλά! Αυτού του είδους την ενέργεια θέλετε να φέρετε στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Είναι η ιδανική εποχή για κοινωνικοποίηση και για να γνωρίσετε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

Οι Δίδυμοι, ως ζώδιο, ανήκουν στο στοιχείο του αέρα και ελκύονται από την εξυπνάδα, την πνευματική ικανότητα και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Είναι το πιο κοινωνικό ζώδιο του κύκλου και θέλει να αλληλεπιδρά με όσους περισσότερους διαφορετικούς ανθρώπους μπορεί.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους θέλει να κρατάτε τις επιλογές σας ανοικτές, έτσι ώστε να είστε αυθόρμητοι και να ακολουθείτε τη ροή. Μην βαραίνετε τον εαυτό σας με πολλά σχέδια και δεσμεύσεις, αλλιώς θα νιώθετε ότι ασφυκτιάτε.

Οι Δίδυμοι κυβερνούν την επικοινωνία. Αν αγαπάτε κάποιον, πείτε το! Πείτε το προφορικά ή γραπτά. Εκφράστε τα λόγια σας με λέξεις, μηνύματα, βίντεο, μπλοκ, φωτογραφίες, αναρτήσεις, Tweets, στο Facebook, στο Google +, στο Pinterest, στο Tumblr. Ακόμα και παραδοσιακά, με το ταχυδρομείο ή με μια κάρτα. Είναι σημαντικό τα άτομα στη ζωή σας να ξέρουν ότι τους αγαπάτε και τώρα είναι η ιδανική περίοδος για να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Το φλερτ για την Αφροδίτη στους Διδύμους είναι πολύ φυσικό και της αρέσει να πειράζει και να κάνει αστεία. Καθώς οι Δίδυμοι είναι ζώδιο με δύο πρόσωπα, μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι λένε κάτι και εννοούν κάτι άλλο. Ή μπορεί να θέλετε να βγείτε και να βάλετε τα καλά σας και τη στιγμή που θα φτάσετε στο πάρτι ή στην εκδήλωση, να θέλετε να είστε κάπου αλλού! Όλοι θα αλλάζουμε συνέχεια γνώμη και θα πετάμε σαν πεταλούδες απ’ το ένα πράγμα στο άλλο.

Αν είστε σε σχέση, φροντίστε να δώσετε στο ταίρι σας πολύ χώρο και ανεξαρτησία. Προσπαθείτε να ζείτε στη στιγμή και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε σχεδιάσει, μαζί ή χωριστά.

Ο πλανήτης της αγάπης στους Διδύμους στον γενέθλιο χάρτη, ειδικά στον χάρτη αντρών, δείχνει συχνά ότι υπάρχουν δυο σχέσεις. Βαριούνται εύκολα και χρειάζονται πολλή πνευματική διέγερση. Η θεά της αγάπης στο ζώδιο των Διδύμων είναι φυσικά γοητευτική

και κατέχει το δώρο της επικοινωνίας. Αν το ταίρι σας έχει την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να το καταλάβετε πλήρως. Δώστε του άπλετο χώρο και θα επιστρέψει μόνο του σε εσάς. Επιχειρήστε να το καθηλώσετε και θα τρέξει για να σώσει τη ζωή του.

Αν το ζώδιό σας ή το ζώδιο που έχετε στην Αφροδίτη είναι σε ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή σε ζώδιο του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος), θα βιώσετε πιο έντονα τις επιδράσεις αυτής της διέλευσης απ’ ότι τα ζώδια της γης ή του νερού. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η διέλευση είναι ευνοϊκότερη για τα δικά σας ζώδια. Γι’ αυτό βγείτε εκεί έξω και διασκεδάστε!

Η Αφροδίτη δεν κυβερνά μόνο την ερωτική ζωή αλλά και τα οικονομικά. Στο ζώδιο των Διδύμων αντιπροσωπεύει την ανταλλαγή ιδεών που οδηγούν σε προϊόντα και υπηρεσίες που θα φέρουν κέρδη. Υπό αυτή τη διέλευση, θα έχετε το δυναμικό να βγάλετε λεφτά από πολλές πηγές. Είναι μια καταπληκτική περίοδος για μικρές επιχειρήσεις και σταρτ απ και για να σκεφτείτε ιδέες που θα αποφέρουν παθητικό εισόδημα.

Καθώς οι Δίδυμοι κυβερνούν όλα τα είδη επικοινωνίας και μεταφοράς, καλές ιδέες για επιχείρηση είναι: οι υπολογιστές, τα κινητά τηλέφωνα, το ίντερνετ, τα logistics, τα αυτοκίνητα, τα ταξίδια, οι εισαγωγές και εξαγωγές, η βιοτεχνολογία, η επιστήμη, η ιατρική, τα παιδικά προϊόντα, η εκπαίδευση, οι γλώσσες, τα βιβλία, τα βίντεο, οι ταινίες και όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η διέλευση μπορεί να σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες για μακροχρόνιες σχέσεις, απλώς βγείτε με την πρόθεση να περάσετε καλά. Η περίοδος αυτή έχει περισσότερο να κάνει με χαλαρά ραντεβού, παρά με σοβαρές σχέσεις.

Τώρα είναι η ιδανική εποχή για αθώα διασκέδαση! Βγείτε έξω και πειραματιστείτε: δοκιμάστε τυφλά ραντεβού, κοινωνικοποιηθείτε και γνωρίστε άτομα από όλα τα κοινωνικά στρώματα, καθώς οι Δίδυμοι είναι πολύ κοινωνικό ζώδιο.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους καθώς ξεκινά η Άνοιξη, τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά είναι η ευελιξία και η νοημοσύνη στο παιχνίδι του έρωτα. Επιλέξτε ένα παιχνιδιάρικο στυλ, ερωτικό και μη δεσμευτικό. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να εξετάσετε τις ερωτικές επιλογές σας, να δοκιμάσετε ιδέες και να δείτε τι σας αρέσει περισσότερο.

Αν είστε ήδη σε σχέση, αυτή η διέλευση θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε την περίεργη φύση των Διδύμων και δείτε τι νέο μπορείτε να μάθετε για το ταίρι σας. Ξεκινήστε μια κοινή περιπέτεια ή πηγαίνετε διακοπές και δείτε το ταίρι σας κάτω από νέο φως.

Σχεδιάστε συναρπαστικές, μικρές αποδράσεις για να φωτίσετε τις ημέρες σας, βγείτε μια βόλτα στην πόλη με το ταίρι σας και επισκεφτείτε νέα μέρη, διαβάστε και συζητήστε ένα νέο βιβλίο, μάθετε κάτι καινούργιο μαζί.

Κάντε κάτι που θα εξάψει το ενδιαφέρον σας και θα το βρείτε και οι δυο διασκεδαστικό, παιχνιδιάρικο και διανοητικά διεγερτικό! Αυτό θα προσθέσει νοστιμιά και νέα ενέργεια στη σχέση σας. Αυτοί είναι σίγουροι τρόποι για να αναζωπυρώσετε τον έρωτα υπό αυτή τη διέλευση.

Τα πάρτι και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες υπό αυτή τη διέλευση. Αν νιώθατε απομονωμένοι ή κολλημένοι, αυτή η διέλευση θα είναι φρέσκος αέρας για εσάς και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους άλλους με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Είναι μια καταπληκτική περίοδος για να σχεδιάσετε ή να πάτε διακοπές, να ταξιδέψετε και να δείτε νέα και ενδιαφέροντα μέρη.

Κοιτάξτε το προσωπικό σας ωροσκόπιο για αυτήν τη διέλευση παρακάτω.

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους την ερωτική ζωή σας βάση του ζωδίου σας;

Η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη και τον έρωτα και οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της ατελείωτης περιέργειας, που απλώς δεν μπορεί να μείνει ακίνητο για πολύ. Σαν πεταλούδα, θα πετά απ’ το ένα λουλούδι στο επόμενο, θα δοκιμάζει λίγο απ’ αυτό και λίγο απ’ το άλλο, θα μένει στο ίδιο μέρος μόνο όσο η συζήτηση έχει ενδιαφέρον και υπό τον όρο ότι δεν θα τραβήξει κάτι άλλο την προσοχή του.

Ακόμα και τότε, η συζήτηση πρέπει να έχει απόλυτο ενδιαφέρον για να κρατήσει εκεί την Αφροδίτη στους Διδύμους! Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και σε κάποιο σημείο η προσοχή του θα αρχίσει φυσικά να αποσπάται…

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018