Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Τετάρτης για όλα τα ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Τετάρτης για όλα τα ζώδια
Ζώδια Σήμερα Ερωτικές Προβλέψεις 25/04 Τετάρτη.

Ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια κριόςΠροσπάθησες και ξαναπροσπάθησες να διορθώσεις μια κατάσταση στην ερωτική σου ζωή.

Ωστόσο αν και έχεις φτάσει στο απροχώρητο, θα προσπαθήσεις ακόμα μια φορά σήμερα.

Όμως αντί να προσπαθήσεις ν’ αποδείξεις στον σύντροφο, πόσο αποφασισμένη είσαι στο να διορθώσεις τα αισθηματικά θέματα, μια διαφορετική αντιμετώπιση, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αξία αυτή τη στιγμή.

Υιοθετώντας μια στάση ευγνωμοσύνης, θα σου δείξει τί λειτουργεί στη σχέση, αντί να προσπαθείς σκληρά γι’αυτό που πιστεύεις ότι δεν λειτουργεί.

Ζώδια ταύρος

Θα στεναχωρεθείς αν μάθεις, πως ο σύντροφός σου μιλάει για σένα πίσω από την πλάτη σου.

Αυτό θα σε εξοργίσει και θα σε κάνει ν’αναρωτηθείς, γιατί δεν έρχεται ο ίδιος να πει σε σένα ό,τι πρόβλημα έχει μαζί σου.

Αντί να απομακρυνθείς από τη σχέση, προσπάθησε αρχικά να δώσεις το σωστό παράδειγμα, καλώντας τον να συζητήσετε σοβαρά και σε βάθος ό,τι σας απασχολεί.

Μπορεί να είστε σε θέση να διορθώσετε τα προβλήματα και να βοηθήσεις και τον αγαπημένο σου να μάθει, μέχρι ποιο σημείο φτάνουν τα όριά σου.

Ζώδια δίδυμοιΜόλις αποφάσισες να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου.

Όμως μια συζήτηση, θα σου δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες σήμερα.

Ωστόσο, μην εγκαταλείψεις την ελπίδα και μην δώσεις χώρο στις αμφιβολίες.

Συνέχισε να λειτουργείς όπως πάντα, με την προϋπόθεση ότι θα κλείσεις τις πληγές που ίσως έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σου αυτή τη στιγμή.

Εχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, με τη συμπεριφορά σου και τη δυναμικότητά σου.

Ζώδια καρκίνος

Στην προσπάθειά σου να καταλάβεις τον σύντροφό σου, θα κάνεις ό, τι μπορείς για να του μιλήσεις με δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο, ακόμα κι αν έχεις να πεις κάτι δύσκολο σήμερα.

Ο Σοβαρός Κρόνος επηρεάζει το ζώδιό σου αυτή τη στιγμή, υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά, για να ξεπεράσεις αυτήν την δύσκολη καμπή στη σχέση σου.

Ζώδια λέωνΑκόμα κι αν πρέπει να είσαι πρακτική σήμερα, δεν θα χάσεις την ευκαιρία να ονειρευτείς τη σχέση σου, ειδικά αν πρόκειται να δεις τον σύντροφό σου απόψε.

Θα εργαστείς όσο το δυνατόν σκληρότερα όλη την ημέρα γνωρίζοντας, ότι κάτι καλό σε περιμένει όταν σχολάσεις.

Ακόμα κι αν έχεις περιορισμένο χρόνο για να κάνεις ερωτικά σχέδια στις αρχές της ημέρας, η φωτιά σου θα βρει το δρόμο της, στις περισσότερες σκέψεις σου αυτή τη στιγμή.

Ζώδια παρθένος

Η ερωτική σου ζωή μπορεί να μοιάζει με μια βόλτα στο λούνα παρκ σήμερα, ειδικά αν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση με έναν σύντροφο που κάνει την εμπιστοσύνη σου να χάνεται.

Σύμφωνα με τη συναισθηματική σου κατάσταση, μάλλον θάναι δύσκολο η σχέση σου να ξαναγίνει αρμονική.

Ωστόσο, αν θελήσεις να προσπαθήσεις με θετική ενέργεια, ίσως μπορέσεις να βρεις τη λύση στο πρόβλημα και να επέλθει αρμονία στη σχέση.

Η νίκη απέναντι στις προκλήσεις, μπορεί να είναι μια αλλαγή του παιχνιδιού στα αισθηματικά σου σήμερα.

Ζώδια ζυγόςΑν αισθάνεσαι μοναξιά ή τυχαίνει να είσαι αποξενωμένη από το σύντροφό σου αυτή τη στιγμή, βάζοντας κατά μέρος αυτά τα συναισθήματα, μπορεί να είναι μια έξυπνη κίνηση.

Δεν είναι ότι πρέπει να αγνοήσεις το πώς αισθάνεσαι, αλλά το σημερινό πρόβλημα είναι προσωρινό και θα ξεπεραστεί πολύ σύντομα.

Μη στεναχωριέσαι και μην πνίγεσαι στα δάκρυα, όταν θα μπορούσες να προσπαθήσεις να κάνεις μια θετική αλλαγή στα αισθηματικά σου.

Ακόμα και ένα μικρό βήμα προς μια θετική κατεύθυνση θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα σήμερα.

Ζώδια σκορπιός

Άν συνάντησες κάποιες αναποδιές σήμερα, ο αγαπημένος σου μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρει κάποια ηθική υποστήριξη, αρκεί να τον αφήσεις.

Θα έχεις κάποια σημαντικά καθήκοντα στο εγγύς μέλλον, οπότε μην φοβάσαι να δεχτείς κάθε προσφορά βοήθειας που προέρχεται από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Εάν η αποτυχία στη ζωή σου είναι η ίδια η σχέση σου, κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι σήμερα αντικειμενική.

Αυτό θα σε βοηθήσει!

Ζώδια τοξότηςΌταν εκείνος που αγαπάς σου χαλάει τη διάθεση, σχετικά με ένα σχέδιο ή μια ιδέα σου σήμερα, ίσως να αναστατωθείς εξαιτίας του, γιατί κανείς δεν συμπαθεί

την αίσθηση ενός συντρόφου που τους “ρίχνει” ψυχολογικά. Ωστόσο, σύντομα θα καταλάβεις πως τα σχόλιά του, αν και δυσάρεστα, θα είναι πολύ χρήσιμα για σένα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Στην πραγματικότητα, αν το καλοσκεφτείς, θα νιώσεις μεγάλη ευγνωμοσύνη επειδή ο αγαπημένος σου μπορεί να σε έσωσε από ένα σωρό μελλοντικά προβλήματα, απλώς επισημαίνοντας ένα λάθος, στα σημερινά σου σχέδια.

Ζώδια αιγόκερως

Υπάρχει κάποιος σημαντικός στην ερωτική σου ζωή που χρειάζεται τα “φώτα”σου σήμερα.

Μπορεί να σε κοιτάει με ανοιχτά μάτια και αυτιά, πιστεύοντας ότι κατέχεις τα μυστικά του σύμπαντος.

Είναι καλό αν το σκεφτείς με αυτό τον τρόπο, αλλά τώρα εξαρτάται από σένα να σιγουρευτείς ότι δεν θα τον παρασύρεις.

Βεβαιώσου ότι βρίσκεσαι στα καλύτερά σου τώρα, γιατί αυτός που αγαπάς βασίζεται στο γεγονός, πως εσύ θα τον πλησιάσεις.

Ζώδια υδροχόοςΕίσαι τόσο πολύ απασχολημένη με τη δουλειά σου που είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι διασκεδαστικό και ρομαντικό μ’ αυτόν που αγαπάς.

Λοιπόν αρκετά, ως εδώ!

Ήρθε η ώρα να πεις όχι σε καινούργιες δραστηριότητες που απαιτούν το χρόνο σου και ίσως ακόμη και να προσπαθήσεις να μειώσεις το φόρτο εργασίας σου σήμερα. Είσαι αποφασισμένη να τοποθετήσεις τα αισθηματικά, πιο ψηλά στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σου, επειδή η δουλειά θα συσσωρεύεται πάντα αν δεν κάνεις κάτι γι’αυτό.

Λοιπόν, κάνε οπωσδήποτε κάτι!

Ζώδια ιχθύες

Ίσως έχεις έρθει πάρα πολύ κοντά με τα ερωτικά σου, για να τα δεις όπως πραγματικά είναι τώρα.

Ευτυχώς, η προοπτική είναι απλώς ελάχιστα βήματα μακριά και το σύμπαν σε βοηθάει να κάνεις λίγο πίσω, μέχρι να δεις καθαρά τι συμβαίνει με τη σχέση σου.

Δίνοντας στον εαυτό σου λίγο συναισθηματικό χώρο από τον αγαπημένο σου αυξάνεις τις πιθανότητες, να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα της σχέσης σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments