Αθλητισμός

Champions League: Βλέπει… ήδη το Κίεβο η Ρεάλ!

Champions League: Βλέπει… ήδη το Κίεβο η Ρεάλ!
Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν βρέθηκε πίσω στο σκορ στη Βαυαρία, ωστόσο φρόντισε να ανατρέψει την κατάσταση παίρνοντας διπλό-χρυσάφι (2-1) στην έδρα της Μπάγερν, το οποίο της δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League.

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… παρέλαση πρόκρισης από το Μόναχο, παίρνοντας διπλό μισή-πρόκριση στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου, μετά τη νίκη της με 2-1 επί των Βαυαρών στο πρώτο ματς της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28ο λεπτό με τον Κίμιχ, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την έμπνευση του Χάμες Ροντρίγκες και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κέιλορ Νάβας (1-0, 28′).

Η πρώτη αντίδραση των Μαδριλένων ήρθε λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, με τον έμπειρο Μαρσέλο να ισοφαρίζει με δυνατό διαγώνιο σουτ, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό με τον νεαρό Ασένσιο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ραφίνια (1-2, 56′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments