Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Απόψε το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση

Ολυμπιακός: Απόψε το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση
''Τελικός'' για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Τα παίζει όλα για όλα απόψε ο Ολυμπιακός στη ”Zalgirio Arena” στις 20:00 προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στο Final 4 της Euroleague.

Με τη σειρά στο 2-1 υπέρ της Ζαλγκίρις, έπειτα από το 80-60 της Τρίτης, οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να ισοφαρίσουν και να φέρουν τη σειρά σε Game 5 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Από την άλλη πλευρά, ο Ζαλγκίρις έχει την ευκαιρία να προκριθεί στο Final Four για πρώτη φορά μετά το 1999.

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση, αφού ένιωθε ενοχλήσεις και η συμμετοχή είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί οριστικά λίγο πριν από το τζάμπολ. Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που είχε σφίξει τα δόντια για να συμμετάσχει στο Game 3.

Από την πλευρά της, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Εκτός αυτού να σημειωθεί πως έχει ανακοινωθεί sold-out.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

”Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα την αντίπαλη άμυνα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμού που χάλασαν την αρμονία και τους ρόλους. Τώρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάμε για τη νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει ο Μαρτίνς για αντι-Μιραλάς

Σενάριο για Ολυμπιακό και Ερνάνι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments