Πολιτική

Απάντηση Δ. Καμμένου στις διαρροές περί δυσαρέσκειας των ΑΝΕΛ – Τι λέει για Αυλωνίτου και Κουίκ

Απάντηση Δ. Καμμένου στις διαρροές περί δυσαρέσκειας των ΑΝΕΛ – Τι λέει για Αυλωνίτου και Κουίκ
«Η Ελένη Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο, πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Καμμένος δίνει την δική του απάντηση στις διαρροές για δυσαρέσκεια στους ΑΝΕΛ προς το πρόσωπό του, ενώ σχολιάζει τα όσα είπε η Ελένη Αυλωνίτου στον καυγά τους αλλά και την ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ στο twitter, στην οποία ωστόσο δεν τον κατονόμαζε ανοιχτά. 

«Η Ελένη Αυλωνίτου είναι ένα φαινόμενο, πάει να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση», δήλωσε για τον καυγά του με την κυρία Αυλωνίτου. Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ στο Twitter, ανέφερε ότι ο ίδιος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κυρία Αυλωνίτου και πως θα έπρεπε να λάβει στήριξη από τον Τέρενς Κουίκ.

Σχετικά με την δυσαρέσκεια των ΑΝΕΛ μετά τον καβγά με την κυρία Αυλωνίτου, ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε πως «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς» και πρόσθεσε «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις.

Είπε δε ότι «δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι πχ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του». Τέλος, ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάνος Καμμένος: Επιθυμούμε ειρήνη, αλλά να μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία

Καμμένος: Όποιοι υψώνουν σημαίες θα πρέπει να είναι και έτοιμοι να τις υπερασπιστούν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments