Αυτοδιοίκηση

Αγώνας δρόμου την Κυριακή 6 Μαΐου με στόχο την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως

Αγώνας δρόμου την Κυριακή 6 Μαΐου με στόχο την αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως
Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διοργανώνει την προσεχή Κυριακή, 6 Μαΐου τον πρώτο αγώνα δρόμου στα 100 χρόνια της ιστορίας του στο Πεδίον του Άρεως.

Βασικός στόχος του αγώνα αποτελεί η αλλαγή της αντίληψης που έχουν οι πολίτες για το Πεδίο, αλλά και η αναβάθμισή του.

«Θέλουμε ο αγώνας να αποτελέσει παράγοντα αναβάθμισης και του πάρκου και της περιοχής. Να γίνει ένας χώρος φιλικός προς τον επισκέπτη, φιλόξενος και δημιουργικός για τα παιδιά και τις οικογένειες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, ελκυστικός για τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πολίτες της Αθήνας γενικότερα», τόνισε ο πρύτανης του ΟΠΑ, Εμμανουήλ Γιακουμάκης, σε σχετική συνέντευξη Τύπου.

Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου. Ωστόσο, η σύλληψη της ιδέας του ΟΠΑ Run «ανήκει» σε φοιτητές του Ιδρύματος, οι οποίοι αποτελούν και την κύρια οργανωτική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα καραβάκια ξεκινούν τα δρομολόγια στον ΘερμαϊκόΘεσσαλονίκη: Ξεκινά το Φεστιβάλ ΑνακύκλωσηςΣκουρλέτης: Περιορισμένες χωροταξικές αλλαγές το ερχόμενο φθινόπωρο σε έως 10 δήμουςΕπιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments