Πολιτισμός

Η Άννα Μπουρμπά αποκλειστικά στο www.pagenews.gr

Η Άννα Μπουρμπά αποκλειστικά στο www.pagenews.gr
H Άννα Μπουρμπά μιλά αποκλειστικά στο www.pagenews.gr και την Έπη Τρίμη και μεταξύ άλλων ανέφερε "καλωσορίζω τους καρπούς που μου δίνει η αποδοχή των θεατών και ανεβάζω τον πήχη"!

Η Άννα Μπουρμά είναι αριστούχος πτυχιούχος κλασσικού πιάνου και ανωτάτων θεωρητικών της μουσικής. Σπούδασε κλασσικό πιάνο στο ωδείο Ν. Σμύρνης και θεωρητικά της μουσικής. 

Είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουρμά.

Την πρώτη συμμετοχή σε δίσκο την έκανε 14 ετών στον δίσκο ”ΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ” του Τάκη Μπουρμά τραγουδώντας το ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ.

Στην συνεχεία έκανε πολλές συμμετοχές σε δίσκους του Γ. Ζήκα, Μ. Λυδάκη , Ν. Ζούδιαρη και Γ. Νταλάρα.

Είναι μια ερμηνεύτρια πολυδιάστατη πράγμα που σπάνια συναντάς, τραγουδάει, παίζει κλασσικό πιάνο, νταούλι και έχει σκηνοθετήσει , χορογραφήσει και φωτίσει αυτήν την παράσταση. Η ερμηνεία της και η παρουσία της στην σκηνή έχει σχολιασθεί από πολλούς δημοσιογράφους ως απόκοσμη, ερμηνεύτρια υψηλής αισθητικής και αέναη.

Είναι μια υπέροχη γυναίκα και ένας άνθρωπος που χαίρεσαι να μιλάς μαζί της και της εύχομαι πάντα επιτυχίες! 

Συνέντευξη στην Έπη Τρίμη 

Τα 5 Στοιχεία είναι μια παράσταση που αγαπήθηκε και αγαπιέται συνεχώς από το κοινό, πια είναι η πιο ευχάριστη στιγμή και πια η πιο αναπάντεχη που έχεις ζήσεις μέσα σε αυτή την παράσταση;

Η αλήθεια είναι ότι οι ευχάριστες στιγμές είναι άπειρες δεν ξέρω πια να πρώτο θυμηθώ, θα μπορούσα να πω ότι η πιο συγκινητική στιγμή της παράστασης είναι που όταν τελειώνουμε ο κόσμος δεν σταματάει να χειροκροτεί και σε κάθε παράσταση με αυτό τον τρόπο μας δείχνει την αγάπη του. 

Επίσης αυτά που μας λέει ο κόσμος μετά την παράσταση είναι πολύ δυνατά όπως, γίναμε καλύτεροι άνθρωποι , μας ξεπλύνατε , μας ξυπνήσατε την ψυχούλα , μας κάνατε να ξανά ερωτευθούμε και πόσα άλλα. Όσο για την πιο αναπάντεχη στιγμή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2017 που 3 μέρες πριν την 5η πρεμιέρα μας χάσαμε ξαφνικά το φίλο και ηχολήπτη μας Νίκο, την μέρα που θα παίζαμε 4/10 πήγαμε στην κηδεία του και αναβάλαμε όλες τις παραστάσεις επ ‘αόριστο . Αυτό μας τσάκισε όλους ψυχικά αλλά και μας ένωσε περισσότερο .

Τι θεωρείς ότι χρειάζεται σήμερα ένας νέος καλλιτέχνης για να μπορέσει να επικοινωνήσει ή αν θες να κάνει πετυχημένη την δουλειά του;

Πρώτα από όλα χρειάζεται υλικό ! Αν δεν έχει υλικό που να υπάρχει λόγος να επικοινωνηθεί και στη συνέχεια να έχει και λόγο να γίνει πετυχημένο δεν χρειάζεται τίποτα. Αν υπάρχει το υλικό θέλει δουλειά, πίστη, κίνητρο , γνώση και ιδέες. 

Επρόκειτο για μια παράσταση που είναι πρωτοποριακή και το κοινό με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεται ότι ο ρόλος σου είναι πολυδιάστατος , τι κάνεις προετοιμάζεσαι πριν και αν ναι πώς;

Ναι, εννοείτε προετοιμάζομαι! Πριν από κάθε παράσταση κάνω ζέσταμα σώματος 45 λεπτά , ζέσταμα φωνής 60 λεπτά , ζέσταμα χεριών 40 λεπτά και μια μέρα πριν ψυχική προετοιμασία και ξεκούραση. Επίσης δεν καπνίζω, δεν πίνω γενικά και πριν από κάθε παράσταση αν είναι καλοκαίρι αποφεύγω το μπάνιο στην θάλασσα και δεν εκτίθεμαι καθόλου στον ήλιο. Τέλος, ακολουθώ μόνιμα πρόγραμμα διατροφής με μη όξινες τροφές και γυμνάζομαι εντατικά καθημερινά. 

Τι είναι αυτό που κάνει το κοινό να έρχεται πάνω από μια φορά στην παράσταση ;

Αυτό θεωρώ ότι πέραν του ότι είναι μια παράσταση που δε στα δίνει όλα με την πρώτη ακρόαση είναι και σε τι ψυχική ανάγκη βρίσκεται ο ακροατής . 

Η παράσταση για πολλοστή φορά βγαίνει soldout, τί λέει αυτό για σένα και πώς το αντιμετωπίζεις ;

Αυτό τα λέει όλα για μένα! Είναι μια παράσταση που διαφημίστηκε από στόμα σε στόμα , αυτό με ικανοποιεί, με κάνει και νιώθω πληρότητα και με φτάνει κοντά στο όνειρο μου. Τέλος μου δίνει την δύναμη να πάω και σε πιο βαθιά μονοπάτια. Καλωσορίζω τους καρπούς που μου δίνει η αποδοχή και ανεβάζω τον πήχη !

Τι σχέδια έχεις για το μέλλον; Να περιμένουμε κάποια νέα παράσταση;

Πολλά ! Θα περιοριστώ στο άμεσο μέλλον ! Την επόμενη Τετάρτη 9 Μαΐου είναι η παράταση της παράσταση ‘’ Τα 5 Στοιχεία’’ στο Θέατρο Αλκμήνη όπου κλείνουμε ένα κύκλο παραστάσεων που κράτησε 2 χρόνια, τέλη Μαΐου βγαίνει το πρώτο τραγούδι από τον νέο μου προσωπικό δίσκο σε μορφή digital και ναι έρχεται νέα παράσταση τώρα είμαι στην προετοιμασία της και πιστεύω στα μέσα του 2019 να είμαστε έτοιμοι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments