Αθλητισμός

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για κάθοδο οπαδών της Παρτιζάν

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Παρέμβαση Εισαγγελέα μετά από καταγγελίες για κάθοδο οπαδών της Παρτιζάν
Την ώρα που γίνεται προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Οι καταγγελίες πως ενδέχεται να κατέβουν οπαδοί της Παρτιζάν στην Αθήνα ενόψει του τελικού Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ , το ερχόμενο Σάββατο (12/5) στο ΟΑΚΑ, προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου. Η έρευνα ξεκίνησε μετά από ανώνυμη επιστολή που έφτασε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο της Αθήνας. 

Αντικείμενο της ερευνάς την οποία θα διενεργήσει το τμήμα αθλητικής βίας είναι εάν ευσταθούν όσα αναφέρει η ανώνυμη επιστολή. Εάν δηλαδή αυτά είναι αληθή, και να φανεί με ποιο τρόπο θα αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και σε συνοικίες στης Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της σερβικής ομάδας είναι «αδελφοποιημένοι» με φίλους του ΠΑΟΚ, φέρονται να έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για τον τελικό και ετοιμάζουν ταξίδι στην Αθήνα.

Η εταιρεία security δηλώνει πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος

Με ανακοίνωση της προς την ΕΠΟ, η εταιρία που ανέλαβε τη φύλαξη του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δηλώνει την ενόχλησή της για την καθυστέρηση στον διαγωνισμό ανάληψης και τονίσει ξεκάθαρα ότι δεν επαρκεί ο χρόνος για να οργανώσει τη φύλαξη του γηπέδου.

Τέλος τα εισιτήρια του τελικού για την ΑΕΚ

Εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του τελικού που είχαν διατεθεί για τον κόσμο της ΑΕΚ στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» έσπευσαν κατά εκατοντάδες από νωρίς το πρωί να προμηθευτούν το εισιτήριο της εισόδου τους στον τελικό. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τις 10:00, που ξεκίνησε η διάθεσή τους, έως τις 15:30 να έχουν πωληθεί όλα, ενώ αρκετός κόσμος που περίμενε στις ουρές έφυγε με άδεια χέρια.  Τις δύο προηγούμενες μέρες είχαν διατεθεί εισιτήρια στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων του τελικού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Την ελεύθερη διάθεση εισιτηρίων του τελικού Κυπέλλου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να έχουν την ευκαιρία να τα αγοράσουν από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελισσανίδης: «Να δώσει το παρών κανονικά στο ΟΑΚΑ ο Σαββίδης για τον τελικό»

Παράταση στα εισιτήρια του τελικού για τους κατόχους διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments