Αθλητισμός

Ούτε “καλημέρα” ο Ουζουνίδης με τον Αλαφούζο – Έντονο παρασκήνιο για την “ανατροπή”

Ούτε “καλημέρα” ο Ουζουνίδης με τον Αλαφούζο – Έντονο παρασκήνιο για την “ανατροπή”
Έσπασε το γυαλί και δεν κολλάει πάλι.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν λένε ούτε… καλημέρα πλέον. Αν ο Αλαφούζος υπάρχει ακόμα στον Παναθηναϊκό μετά την 30η Ιουνίου, δεν πρόκειται να υπάρχει Μαρίνος Ουζουνίδης. Δεν μπορούν πλέον να συνυπάρχουν στον ίδιο σύλλογο.

Σήμερα υπήρξαν δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο πως η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι διατεθειμένη να κάνει κουβέντα με τον Ουζουνίδη. Να του εκφράσει τη θέλησή της για να παραμείνει στον σύλλογο και του χρόνου. Όμως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Και δεν έχει να κάνει με την "Pan Asia", αλλά με τον ίδιο τον Μαρίνο.

Κουράστηκε ο Έλληνας προπονητής. Ένιωσε άδειος πολλές φορές μέσα στη σεζόν. Και δύσκολα μπορεί να δεχτεί να παραμείνει σε έναν σύλλογο που θα ξεκινήσει με -6, που θα έχει περιορισμό μεταγραφών και που κάθε Κυριακή θα μάχεται για να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Εκείνη η ατάκα που είπε στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας "ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να είμαστε πάλι εδώ" έχει δόση αλήθειας. Θα ήθελε πολύ να πετύχει πράγματα, αλλά σε έναν Παναθηναϊκό υγιή, κανονικό. Όχι το… χάλι το φετινό, που άλλους παίκτες είχε τη Δευτέρα και άλλους την Τρίτη, που δεν πληρωνόταν κανείς και που τα προβλήματα ήταν καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερα.

Δύσκολα λοιπόν ο Μαρίνος θα έκανε πίσω στην αρχική του απόφαση. Πως να μείνει; Μέχρι πότε να περιμένει; Ποιος θα είναι αυτός που θα τον πάρει τηλέφωνο; Θα βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του περιμένοντας τον Παναθηναϊκό; Απίθανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμφώνησε ο Δώνης με τον Παναθηναϊκό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments