Αθλητισμός

Θα γυρίσει Ελλάδα ο Κλάους – Πως… συνδέεται με τον Παναθηναϊκό;

Θα γυρίσει Ελλάδα ο Κλάους – Πως… συνδέεται με τον Παναθηναϊκό;
Το μυστήριο γύρω από το μέλλον του, η προοπτική της Ελλάδας και η Αθήνα.

Δύσκολες μέρες περνάει ο Στέφανος Αθανασιάδης στο Ισραήλ. Το γεγονός πως σε έλεγχο αλκοτέστ βρέθηκε θετικός, έφεραν εμπόδια στο μέλλον του Έλληνα επιθετικού στη Μακάμπι, η οποία σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο.

Ο Κλάους ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό. Αν δηλαδή θα αποχωρήσει από το Ισραήλ και θα αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή αν δεν υπάρχει θέμα όπως λέγεται και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μακάμπι. Μια χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα, ενώ άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον Κλάους λένε ότι η μεγάλη του επιθυμία είναι η επιστροφή στην Ελλάδα.

Μην ξεχνάμε πως πριν λίγο καιρό είχε "σκάσει" θέμα για τον Ατρόμητο. Πως οι Περιστεριώτες είχαν καταθέσει πρόταση στον Κλάους, αλλά εκείνος απάντησε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν μπορεί να δεσμευτεί. Την ίδια ώρα η κοπέλα του τον… πιέζει για να γυρίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Άρα δεν αποκλείεται να χτυπήσει και ο ίδιος ο Αθανασιάδης την πόρτα ομάδων του λεκανοπεδίου.

Και κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να κρατήσετε: ο Παναθηναϊκός έχει περιορισμό μεταγραφών και θα έχει το δικαίωμα να κάνει μία προσθήκη άνω των 23 ετών. Και ο Νίκος Νταμπίζας έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή τον επιθετικό που θα λύσει το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης επιθετικού που ήθελε ο Παναθηναϊκός – Θα έρθει στην Ελλάδα ο παιχταράς;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments