Ειδήσεις

Χωρίς τον Καμμένο η συζήτηση της Τετάρτης στην ολομέλεια – Ποια η στάση της κυβέρνησης

Χωρίς τον Καμμένο η συζήτηση της Τετάρτης στην ολομέλεια – Ποια η στάση της κυβέρνησης
Μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να αλλάξει την ημερομηνία.

Με απών τον Πάνο Καμμένο θα διεξαχθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή την Τετάρτη σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, την οποία ζήτησε η Φώφη Γεννηματά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος από τον προγραμματισμό της κυβέρνησης, καθώς θα απουσιάζει σε ταξίδι στο Καζακστάν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάνος Καμμένος προσπάθησε να παρευρεθεί, ζητώντας αλλαγή της ημερομηνίας, όμως το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ θα τον αντικαταστήσει. Να σημειωθεί, ότι το αίτημα αλλαγής ημερομηνίας το είχε καταθέσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος κατά την διάρκεια του Υπουργικού συμβουλίου.

Η απάντηση στον υπουργό, ήταν πως το κυβερνητικό χρονοδιάγραμμα για τις εργασίες της Ολομέλειας μέχρι αυτή να κλείσει, είναι πολύ σφιχτό και δεν είναι εφικτό μετατεθεί αυτή η συζήτηση.

Τι θα περιλαμβάνει η συζήτηση

Η προ ημερησίας συζήτηση θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 10:00. Πρώτος τον λόγο θα λάβει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μετά στο βήμα θα ανέβει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά που έχει προκαλέσει την συζήτηση. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί, ότι αναμένεται να μιλήσει και ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ η συζήτηση θα κλείσει με τον λόγο να δίνεται στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και στους υπόλοιπους πολιτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Τορπίλη» Καμμένου για το Σκοπιανό: Καμία συμφωνία στη Βουλή, χωρίς αλλαγή στο Σύνταγμα της πΓΔΜ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments