Ζώδια

Ποια είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν το Power of Love αυτό το καλοκαίρι

Ποια είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν το Power of Love αυτό το καλοκαίρι
Τύφλα να έχουν ο Δώρος και η Αθηνά.

Το Greek Pop Culture τους τελευταίους μήνες ζει ημέρες δόξας με το Power of Love. Οι χρήστες των social media σκαρφίζονται Meme, φτιάχουν “μαζευτικά”βίντεο με ατάκες φωτιά που σου καψαλίζουν τα μάτια και τον εγκέφαλο. Όλα όμως αυτά καταλήγουν στην αγάπη.

Μπορεί ο Δώρος και η Αθηνά να έφυγαν από το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΪ για να ζήσουν έναν έρωτα όλο τρέλα, αλλά υπάρχουν τρία ζώδια που θα ζήσουν ένα πιο fun, πιο τρελό και ακόμα πιο παιχνιδιάρικο καλοκαίρι από αυτό που είχαν φανταστεί ποτέ τους.

Καρκίνος

Το πιο περιπετειώδες και παιχνιδιάρικο καλοκαίρι “φορτώνει” και εκείνος είναι εδώ για να το ζήσει σε όλο του το μεγαλείο. Τους επόμενους τρεις μήνες θα ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις. Μην γκρινιάζεις Καρκίνε, έρχονται πολύ ωραίες μέρες για σένα και την ερωτική σου ζωή.

Λέων

Μια μπύρα στο χέρι, ήλιος, αγάπη και αντηλιακό. Έτσι θα είναι το summer 2018. Έντονα συναισθήματα, sun-protection και θάλασσα. Αυτό το καλοκαίρι φαίνεται να δουλεύει υπέρ σου. Ετοιμάσου να ζήσεις αξέχαστες στιγμές.

Ζυγός

Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα μαι και γω. Κλασσικό, αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι. Ζυγέ θα το ζήσεις καυτό στο κορμί σου. Θα ερωτευτείς και θα περάσεις τέλεια. Είσαι τυχερός και σε ζηλεύουμε.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments