Αθλητισμός

Ο Μαρτίνς θέλει πίσω Έλληνα χαφ – Διαβάστε ποιος είναι

Ο Μαρτίνς θέλει πίσω Έλληνα χαφ – Διαβάστε ποιος είναι
Ελληνοποίηση θέλει ο Μαρτίνς και το ζητάει απ' τη διοίκηση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού και μέσα στις προτεραιότητές του είναι η ελληνοποίηση του ρόστερ.

Στη σχετική λίστα ανήκει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μπορεί να πήγε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ και με τριετές συμβόλαιο, ωστόσο έχοντας χάσει τη θέση του και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, σίγουρα θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, εάν τον ήθελαν.

Για την ώρα, παρότι το όνομά του έπεσε στο τραπέζι, δε φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν κάτι καλύτερο για τα χαφ, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις δικές του επιλογές στην ατζέντα του.

Πάντως, ο Μπουχαλάκης παρότι ξεκίνησε πολύ καλά στη Νότιγχαμ, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αφού ο νέος τεχνικός της Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, δεν του έδειξε αντίστοιχη εμπιστοσύνη, όπως συνέβη με τον Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Ιανουαρίου όταν και ανέλαβε ο Ισπανός, ο Μπουχαλάκης ήταν συνήθως εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα, παίζοντας μονάχα σε 2 ματς και άλλα 4 στο Κύπελλο. Μέχρι εκείνο το σημείο, στο πρώτο μισό της σεζόν μετρούσε 19 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι στα τρία χρόνια του στον Ολυμπιακό, τις σεζόν 2014-15, 2015-16, 2016-17, ο Μπουχαλάκης έφτασε τις 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments