Αθλητισμός

Μουντιαλικός άσος τρελαίνει την Τούμπα – Παίζει στη Ρωσία και πάει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Μουντιαλικός άσος τρελαίνει την Τούμπα – Παίζει στη Ρωσία και πάει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ
Ο μουντιαλικός άσος που θα τρελάνει την Τούμπα.

Περισσότερο η συμπεριφορά του, παρά οι αγωνιστικές του ικανότητες ήταν ο λόγος που ο Αμρ Ουάρντα δεν κατάφερε έως τώρα να πάρει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και πέρσι δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο.

Στον ΠΑΟΚ πίστευαν πάντα στις ικανότητές του γι’ αυτό και πλήρωσαν τον Παναιτωλικό για να τον πάρουν. Τον είδα να… βγάζει μάτια και στον Ατρόμητο και πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του για να κερδίσει μια θέση στην ενδεκάδα.

Ο Λουτσέσκου είναι διατεθειμένος να τους δώσει την ευκαιρία και να εκμεταλλευτεί όλες του τις αρετές. Στον ΠΑΟΚ έχουν ετοιμαστεί για τη διαχείριση του παίκτη, ο οποίος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και πιστεύουν ότι θα διαμορφώσουν το κλίμα που χρειάζεται ώστε να πάρουν το 100% από έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα έχει περίσσιο ταλέντο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει τον Ουάρντα να επιστρέψει από τον Παγκόσμιο Κύπελλο και τον υπολογίζει ως εξτρέμ στην ενδεκάδα που ήδη αρχίζει να ετοιμάζει στο μυαλό του.

Τη δεδομένη στιγμή, κι αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό, όπως για παράδειγμα αν δεν έρθει μία μεγάλη πρόταση για τον Τζάλμα, το αρχικό σχέδιο είναι ο ΠΑΟΚ να παίξει τα πρώτα ματς της σεζόν με εξτρέμ τους Τζάλμα-Ουάρντα εφόσον ο τελευταίος έχει προλάβει να επιστρέψει από τα γήπεδα της Ρωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμος ο αντί… Μακ – Αυτόν τον παιχταρά επιλέγει ο Λουτσέσκου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments