Αθλητισμός

“Πόρτα” από τον Αμπράμοβιτς για την εξαγορά της Τσέλσι

“Πόρτα” από τον Αμπράμοβιτς για την εξαγορά της Τσέλσι
Παρά το γεγονός ότι ο Αμπράμοβιτς ακύρωσε τα σχέδια για κατασκευή γηπέδου, τελικά δεν αφήνει την Τσέλσι.

Φαίνεται ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει να παραμείνει ιδιοκτήτης της Τσέλσι… Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Daily Mail”, ο 51 ετών επιχειρηματίας απέρριψε την πρόταση του πλουσιότερου ανθρώπου της Βρετανίας για την αγορά του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος είναι κάτοχος του διεθνούς κολοσσού πετροχημικών “Ineos”, ενώ διαθέτει και εισιτήριο διαρκείας στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εξέφρασε ενδιαφέρον για την αγορά των «μπλε».

Όμως, ο Αμπράμοβιτς αρνήθηκε την προσφορά του Ράντκλιφ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει πρόθεση να κόψει τους δεσμούς του με την Τσέλσι, την ιδιοκτησία της οποίας απέκτησε το 2003, παρά την πρόσφατη απόφασή του να αναστείλει τα σχέδια για την κατασκευή νέου γηπέδου, «απαντώντας» με αυτόν τον τρόπο στη μη ανανέωση της βίζας του.

Ο 65χρονος Ράτκλιφ είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά παρακολουθεί αγώνες στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς το γήπεδο βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.

Η περιουσία του εκτιμάται ότι ξεπερνάει τα 20 δισεκατομμύρια λίρες, ενώ πριν από επτά μήνες απέκτησε την ελβετική Λοζάνη, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εταιρείας του για τον τοπικό αθλητισμό και θέλοντας να δει το σύλλογο να παίζει τελικά στο Champions League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments