Αθλητισμός

“Ταξιδεύει” για Τουρκία ο Φορτούνης – Τα 21 εκατομμύρια, η Κίνα και η Μπενφίκα

“Ταξιδεύει” για Τουρκία ο Φορτούνης – Τα 21 εκατομμύρια, η Κίνα και η Μπενφίκα
Μια... καραμπόλα, που μπορεί να στείλει τον Φορτούνη στην Μπεσίκτας άμεσα.

Μια μεταγραφή από την οποία μπορεί να προκύψει καραμπόλα που θα αφορά τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Φορτούνη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα. Ο λόγος για τη μετακίνηση του Ταλίσκα στην Κίνα.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ αγωνιζόταν ως δανεικός από την Μπενφίκα στη Μπεσίκτας, με την οψιόν αγοράς να φτάνει τα 21 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που οι Τούρκοι έβρισκαν υπερβολικά για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Τελικά, ο Ταλίσκα ανακοινώθηκε ως δανεικός χθες το απόγευμα στην Γκουανζού της Κίνας, στην οποία θα αγωνίζεται έως το τέλος του 2018. Και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τον Φορτούνη στην τουρκική ομάδα.

Στη Μπεσίκτας περίμεναν να δουν την εξέλιξη που θα έχει το θέμα του Ταλίσκα. Και σε περίπτωση που αυτός αποχωρούσε, τότε είχαν αποφασίσει πως θα κινηθούν πιο επίσημα για τον Έλληνας μεσοεπιθετικό. Μένει να δούμε πλέον αν μέσα στις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση για τον παίκτη του Ολυμπιακού με τις πληροφορίες από την Τουρκα να λένε πως ήδη το μυαλό του παίκτη ταξιδεύει προς Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναντήθηκε με τον Μαρινάκη στην Αθήνα – Ραντεβού… εκατομμυρίων που φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments