Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Θέλω “Μολέδο” αν φύγει ο Βράνιες” – Η άποψη του Ουζουνίδη, τα εκατομμύρια της Άντερλεχτ και τα σενάρια

ΑΕΚ: “Θέλω “Μολέδο” αν φύγει ο Βράνιες” – Η άποψη του Ουζουνίδη, τα εκατομμύρια της Άντερλεχτ και τα σενάρια
Λέτε να γίνει κι αυτό στην ΑΕΚ και να έχουμε νέα... κόντρα με τον Ολυμπιακό;

Η Άντερλεχτ από τον Γενάρη έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Βράνιες. Τότε, μεσούσης της σεζόν πήρε αρνητική απάντηση από την ΑΕΚ, αλλά το ενδιαφέρον της ουδόλως ατόνησε. Μετά το τέλος της σεζόν, οι Βέλγοι επανήλθαν προσφέροντας 2,1 εκατ. ευρώ στην Ένωση και 800.000 ευρώ ετήσιες απολαβές στον Βόσνιο.

Οι κιτρινόμαυροι όμως δεν ήταν αποφασισμένοι να χάσουν… κοψοχρονιά έναν από τους καλύτερους (αγωνιστικά) παίκτες τους,. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να διαμηνύει στον Βόσνιο: «Φέρε 4 εκατ. ευρώ και φεύγεις». Τελικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή όπως φαίνεται πίεσε κατάλληλα και ανάγκασε την Άντερλεχτ να ανεβάσει την προσφορά της, η οποία πλέον ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει ήδη εντοπίσει υποψήφιους αντικαταστάτες του Βράνιες, δεν αποκλείεται η προσφορά αυτή να πυροδοτήσει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων που να αφήσει τελικά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ικανοποιημένες και να προχωρήσει η μεταγραφή, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να αποκτούν επί πλέον ρευστότητα και… ευκινησία στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά.

“Θέλω έναν… Μολέδο”

Τι λέει ο Ουζουνίδης για όλα αυτά. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει ο Βράνιες, αν η πρόταση είναι ικανοποιητική. Αρκεί να βρεθεί ένας αντικαταστάτης είτε καλύτερος, είτε ισάξιος του Βόσνιου. Ένας… Μολέδο, όπως έχει πει στους ανθρώπους της ομάδας.

“Θέλω έναν σαν τον Μολέδο αν φύγει ο Βράνιες. Έναν αμυντικό έμπειρο και ηγέτη”. Φυσικά, πολλοί θα σκεφτούν “γιατί όχι τον ίδιο τον Μολέδο;”. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Άλλωστε η ΑΕΚ προσπάθησε και τον Γενάρη. Και ο Μολέδο το Σάββατο θα είναι στην Ελλάδα. Λέτε να δούμε ένα τόσο… τραβηγμένο σενάριο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται με εκατομμύρια για το “πιτσιρίκι” της ΑΕΚ – Εφτά “χαρτιά” ζητάει ο Μελισσανίδης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments