Πολιτική

Σκοπιανό: Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝΕΛ με τον πρώτο “αντάρτη”

Σκοπιανό: Άρχισαν τα όργανα στους ΑΝΕΛ με τον πρώτο “αντάρτη”
Η συμφωνία για το Σκοπιανό προκαλεί αναταραχή και στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον Πάνο Καμμένο να δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία.

Στην έκτακτη συνέντευξη που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή το Σκοπιανό ξεκαθάρισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία αφού υπάρχει ο όρος Μακεδονία, ενώ έθεσε και θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Ο πρώτος “αντάρτης” εμφανίστηκε και το όνομα αυτού είναι Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε πως είναι μία πολύ θετική συμφωνία για τη χώρα και μία πολύ θετική επιλογή.

Μάλιστα, δήλωσε πως έχει διαφορετική άποψη από την κομματική γραμμή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και θα τη θέση την άποψή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Μένει να δούμε μετά από αυτό εάν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος θα επιμείνει στην άποψή του και θα υπερψηφίσει τη συμφωνία και εάν ο Πάνος Καμμένος εν συνεχεία τον διαγράψει όπως έχει προαναγγείλει στη χθεσινή του συνέντευξη.

Πάντως, ο κ. Παπαχριστόπουλος δήλωσε βέβαιος πως δεν πρόκειται να διαταραχτεί η κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments