Αθλητισμός

Ο πρόεδρος του Παϊρότζ – Σ’ αυτόν καταλήγει, τα δίνει όλα για να τον πείσει

Ο πρόεδρος του Παϊρότζ – Σ’ αυτόν καταλήγει, τα δίνει όλα για να τον πείσει
Ο Παϊρότζ έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί μαζί του!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ θα έρθει εκ νέου στην Αθήνα τις επόμενες μέρες προκειμένου να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο και να περάσει ο Παναθηναϊκός στα δικά του χέρια και φυσικά των συνεργατών του.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας θέλει να στελεχώσει το συντομότερο δυνατό την ομάδα, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Και θέλει άτομα που να κάνουν “γκελ” στον κόσμο, να είναι άνθρωποι που τους εμπιστεύεται το κοινό. Και φυσικά να πετύχουν στα καθήκοντά τους.

Κάτι που δεν συνέβη επί Αλαφούζου, αφού οι περισσότεροι διοικητικοί παράγοντες και συνεργάτες του Mr ΣΚΑΪ απέτυχαν στο έργο τους. Και θα φύγουν κι αυτοί μαζί με τον Αλαφούζο, αφού δεν τους… σηκώνει το κλίμα πλέον.

Ο Παϊρότζ είναι ξεκάθαρος ως προς το βασικό του “θέλω” για την προεδρεία του Παναθηναϊκού. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Καραγκούνη. Τον “τυπάρα” θέλει για πρόεδρο. Παναθηναϊκός, τσαμπουκάς, που μπορεί να σταθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο “Κάρα” προς το παρόν είναι αντίθετος στη σκέψη, αλλά ο Παϊρότζ αναμένεται να παίξει… όλα του τα χαρτιά. Και θα τον συναντήσει όταν θα έρθει στην Ελλάδα για να τον πείσει να αναλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη «μεταγραφή» Δώνη – Φανέλα βασικού και πρωταγωνιστικός ρόλος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments