Μedia

ΗΠΑ: Τίτλοι τέλους για το “Jerry Springer Show”

ΗΠΑ: Τίτλοι τέλους για το “Jerry Springer Show”
Έπειτα από 27 χρόνια μετάδοσης η εκπομπή σύμβολο της trash TV στις ΗΠΑ ρίχνει τίτλους τέλους.

Εκπομπή σύμβολο της trash TV (ελληνικά: σκουπιδο-τηλεόραση), γεμάτη ύβρεις, χυδαιότητες και συγκρούσεις σώμα με σώμα, το Jerry Springer Show θα τελειώσει, έπειτα από 27 χρόνια μετάδοσής του, με τη λήξη του συμβολαίου του με τον όμιλο NBCUniversal, έγινε σήμερα γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CW, κοινή επιχείρηση μεταξύ του ομίλου CBS και των κινηματογραφικών στούντιο Warner Bros, διαδέχτηκε το NBCUniversal αλλά δεν παράγγειλε νέα επεισόδια της εκπομπής, ανακοίνωσε εκπρόσωπος.

Το CW θα μεταδώσει επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί, τα περισσότερα από τα οποία έχουν μεταδοθεί, ανακοίνωσε η ίδια πηγή επιβεβαιώνοντας πληροφορία του ιστότοπου Broadcasting and Cable.

Τον Σεπτέμβριο του 1991 όταν ξεκίνησε το Jerry Springer Show ήταν ένα κλασικό talk-show, προσανατολισμένο σε κοινωνικά θέματα και στην αμερικανική πολιτική ζωή.

Δικηγόρος και πολιτικός, δήμαρχος του Σινσινάτι (Οχάιο, βορειοανατολικές ΗΠΑ) για έναν χρόνο το 1977, ο Τζέρι Σπρίνγκερ είχε το γενικό πρόσταγμα έχοντας ένα σχετικά πολιτισμένο στυλ.

Ωστόσο έπειτα από μερικά χρόνια, προκειμένου να αυξήσει την τηλεθέαση, ο Σπρίνγκερ, παιδί γερμανοεβραίων μεταναστών, άλλαξε ριζικά το ύφος της εκπομπής του κυνηγώντας πάντα το θεαματικό με κάθε κόστος.

Στην πλειονότητα των εκπομπών, οι καλεσμένοι πήγαιναν να μιλήσουν για τα προβλήματα που είχαν με το ταίρι τους, τα οικογενειακά τους, να μιλήσουν για μοιχείες, εξαπατήσεις, μικροπρέπειες και ποταπές συμπεριφορές.

Η συζήτηση κατευθυνόταν πάντα επιμελώς από τον Σπρίνγκερ, και τελείωνε συνήθως με διαπληκτισμούς, ενώ τους πρωταγωνιστές συγκρατούσαν φρουροί ασφαλείας.

Ο 74χρονος σήμερα οικοδεσπότης της εκπομπής υποδαύλιζε, το κοινό αντιδρούσε στη συνέχεια και στο τέλος της εκπομπής φώναζε συνθηματικά και με ευφορία “Τζέρι! Τζέρι!”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments