Αθλητισμός

Δημοσίευμα φωτιά για τον Παναθηναϊκό – “Τινάζεται” της “Pan Asia”; – Τι κάνουν Δώνης, Νταμπίζας

Δημοσίευμα φωτιά για τον Παναθηναϊκό – “Τινάζεται” της “Pan Asia”; – Τι κάνουν Δώνης, Νταμπίζας
Φήμες που βάζουν... φωτιά στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερο κυκλοφορεί το σενάριο για συμφωνία που βρίσκεται στον… αέρα σχετικά με τον Αλαφούζο και τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργάτες του Ταϊλανδού δεν βλέπουν με… καλό μάτι την καθυστέρηση από πλευράς κυβέρνησης σε όσα έχουν συζητήσει σχετικά με projects πάνω στο real estate με αποτέλεσμα να κινδυνεύει και το deal με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Sportday” έρχεται να βάλει… φωτιά στις φήμες. Συγκεκριμένα, η αθλητική εφημερίδα αναφέρει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο πως Δώνης και Νταμπίζας έχουν δύο πλάνα για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Ένα με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τιμόνι της ομάδας και ένα δεύτερο με την “Pan Asia”.

Εξέλιξη που σαφώς και αλλάζει τα δεδομένα. Αν ο Παναθηναϊκός παραμείνει με μεγαλομέτοχο τον Γιάννη Αλαφούζο, τότε γίνεται αντιληπτό εύκολα ότι θα μιλάμε για μια ομάδα με μπάτζετ… μικροσμεσαίου συλλόγου. Που θα μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.

Επιπλέον, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι θα συμφωνήσουν όλοι οι παίκτες του ρόστερ να παραμείνουν στο ρόστερ. Υπάρχει ο φόβος να προκύψουν τα ίδια προβλήματα με τα περσινά, δηλαδή να παραμένουν απλήρωτοι ή να τους γίνει πρόταση με πολύ λιγότερα χρήματα. Κι εκεί θα υπάρχει πολύ δύσκολος δρόμος για τον Δώνη και τον Νταμπίζα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments