Ζώδια

Σελήνη 21-23/06 Ορμή και ένταση

Σελήνη 21-23/06 Ορμή και ένταση
Αστρολογία Πέμπτης 21/06, η Σελήνη διασχίζει τον Ζυγό, Θερινό Ηλιοστάσιο.

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σηματοδοτεί την έναρξη της γενέθλιας χρονιάς για όλους τους Καρκίνους. Χαρούμενα Γενέθλια!

Αξιοποιήστε τη μέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, με τον ζωοδότη Ήλιο σε όλο του το μεγαλείο, για να βάλετε όλο αυτό το φως στη ζωή και την σκέψη σας: όταν ισορροπεί η φύση, ισορροπεί επίσης το σώμα και το πνεύμα!

Η ατμόσφαιρα θα διέπεται από αρκετή ορμή και ένταση σήμερα, γι’ αυτό πρέπει όλοι να είστε πολύ προσεκτικοί με όσα λέτε και όσα κάνετε. Αν βρεθεί στο δρόμο σας κάποιο άτομο επιβολής της τάξης, το πιο πιθανό είναι να έχει ρομαντικό ενδιαφέρον για εσάς και όχι υπηρεσιακό! Αν είστε από τους ανθρώπους που έλκονται από νεότερα άτομα, σήμερα ενδέχεται να κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία συνομήλικού σας.

Κάποιοι άλλοι θα δείτε μια πλατωνική φιλία σας υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα σήμερα. Είναι βέβαιο ότι εσείς οι δύο δεν μπορείτε να παραμείνετε για πολύ μόνο φίλοι!

Αν σήμερα μάθετε κάποιες δυσχερείς ειδήσεις από το εξωτερικό, το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για παρανόηση. Ελέγξτε επισταμένα την πηγή σας, πριν πανικοβληθείτε και πάρετε την επόμενη πτήση!

Σκεφτείτε σοβαρά, πότε ήταν η τελευταία φορά που κλείσατε όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και αποζητήσατε λίγη ησυχία; Η μέρα αυτή είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του. Αποτραβηχτείτε από όλους και όλα – έστω και για λίγο – βρεθείτε κοντά στη φύση ή στο πάρκο και αφήστε το μυαλό σας να αδειάσει και να ταξιδέψει!

Η ενέργεια της ημέρας: Προσφέρετε τις εθελοντικές σας υπηρεσίες για να βελτιώσετε τις συνθήκες ζωής παιδιών ή ηλικιωμένων ανθρώπων. Το πλανητικό σκηνικό εξακολουθεί να είναι μαχητικό και έντονο, όπως χθες. Αν ετοιμάζεστε για ένα πάρτυ ή μια κοινωνική εκδήλωση, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις που θα βγουν εκτός ελέγχου… Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε να παραστείτε, μείνετε όσο μπορείτε πιο αμέτοχοι για να μην καταλήξετε με μαυρισμένο μάτι!

Κάποιοι ενδέχεται να βιώσετε μια εμπειρία ντεζαβού σήμερα. Θα συναντήσετε έναν πνευματικό διδάσκαλο, που είχατε γνωρίσει σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο ή κατασκήνωση διανοητικής ανάτασης. Κάποιος λόγος υπάρχει για αυτή τη συνάντηση.

Μην συγκρίνετε ποτέ τη σχέση σας, με την πορεία της σχέσης άλλων ανθρώπων του κύκλου σας. Τα προβλήματα που προκύπτουν σε άλλους, δεν είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν και σε εσάς. Αξιοποιήστε τα μαθήματα από τις εμπειρίες των άλλων, για να θωρακίσετε και να ενδυναμώσετε τον δικό σας δεσμό με το ταίρι σας!

Γνωρίσατε ένα άτομο που δηλώνει εξ αρχής ότι δεν θέλει να γίνει γονέας; Φροντίστε να πάρετε όλες τις αναγκαίες προφυλάξεις, για να μην ξυπνάτε μέσα στη νύχτα από το κλάμα ενός μωρού σε εννέα μήνες!

Να ξέρετε ότι κάθε καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα, έχει σήμερα όλα τα εχέγγυα να σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μην εκπλαγείτε αν σύντομα αποκτήσει παγκόσμια απήχηση!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν προκύψει κάποια προστριβή στον εργασιακό σας χώρο, προτιμήστε να απομακρυνθείτε για να μην πάρετε καμία θέση. Η αγάπη σας για κάποια άλλη χώρα με διαφορετική κουλτούρα, ενδέχεται να σας επιφέρει μια θέση εργασίας ή σπουδών εκεί. Να ξέρετε ότι αυτή η αλλαγή ζωής και γνωριμία με άγνωστα σκηνικά, θα σας φέρει ανέλπιστες χαρές και επιτυχίες!

Σε γενικές γραμμές, κάθε διευρυμένος τομέας γνώση σας μπορεί να αξιοποιηθεί ανά το παγκόσμιο – ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Επενδύστε στη μάθηση (όπως μιας ξένης γλώσσας) και σύντομα ο κόπος σας θα ρευστοποιηθεί σε χρήμα!

Κάποιους σας απασχολεί η παρούσα κατοικία σας. Ταλαντεύεστε ανάμεσα στην επένδυση χρημάτων για την ανακαίνισή της ή στην απόφαση να μετακομίσετε. Ό,τι κι αν επιλέξετε, οι προοπτικές είναι αίσιες αυτή την περίοδο. Μια αγορά που κάνατε τυχαία σε ένα παλαιοπωλείο, ενδέχεται να αποδειχθεί πραγματικός θησαυρός!

Μια τυχαία γνωριμία στην αίθουσα αναμονής ενός αεροδρομίου ή άλλου μέσου μετακίνησης, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας σε σημείο να ανταλλάξετε τηλέφωνα με το εν λόγω άτομο. Ενδέχεται αυτή η συνάντηση να είναι μια σχέση ζωής!

Η ενέργεια της ημέρας: Ειδήσεις από το εξωτερικό μπορεί να απαιτήσουν να ταξιδέψετε εκτάκτως. Φροντίστε να είναι έγκυρα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments