Αθλητισμός

Μουντιάλ 2018: Κορέα – Μεξικό 1-2

Μουντιάλ 2018: Κορέα – Μεξικό 1-2
Κορέα - Μεξικό 1-2 στο δεύτερο σημερινό ματς του Μουντιάλ 2018 και οι Μεξικανοί με δύο νίκες αγγίζουν την πρόκρισή τους στους "16". Ο Κάρλος Βέλα με πέναλτι και ο Τσιτσαρίτο τα γκολ, μείωσε στις καθυστερήσεις ο Σον.

Ο φωτεινός πίνακας μπορεί να έδειξε Κορέα – Μεξικό 1-2, αλλά οι Μεξικανοί έφτασαν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το σκορ στη δεύτερη νίκη τους στο Μουντιάλ 2018 και άγγιξαν από σήμερα την πρόκρισή τους στους “16” της διοργάνωσης. Εκεί που θέλουν να τα καταφέρουν και να προκριθούν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από εφτά συνεχόμενες φορές.

Το Μεξικό ήταν κατά πολύ ανώτερο της Κορέας, η οποία για δεύτερη φορά, μετά το ματς με τη Σουηδία, απογοήτευσε και ουσιαστικά αποχαιρετά τη διοργάνωση, αφού χρειάζεται… θαύμα την τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί.

Οι Μεξικανοί προηγήθηκαν με πέναλτι του Κάρλος Βέλα στο 26′ της συνάντησης και έχασαν πολλές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Τσιτσαρίτο στο 66′ για να κλειδώσει το ματς.

Η Κορέα προσπάθησε να αντιδράσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο, βγήκε στην επίθεση, είχε κάποιες καλές στιγμές και τελικά σημείωσε το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση στις καθυστερήσεις του αγώνα με ένα σουτ του Σον, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Ενδεκάδες

Νότια Κορέα (Σιν Ταε Γιόνγκ): Τζο, Λι, Τζανγκ, Κιμ, Μινγού Κιμ (84′ Χονγκ), Τζου (64′ Λι), Κι, Μουν (77′ Τζουνγκ), Χιάνγκ, Λι, Σον

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν, Γκουαρδάδο (68′ Μάρκες), Γκαγιάρδο, Κάρλος Βέλα (77′ Ντος Σάντος), Λοσάνο (71′ Κορόνα), Ερνάντες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments