Πολιτισμός

Πέθανε ο ιδρυτής των Pantera, Vinnie Paul

Πέθανε ο ιδρυτής των Pantera, Vinnie Paul
Πέθανε ο ιδρυτής των Pantera, Vinnie Paul σε ηλικία 54 ετών.

Τον θάνατο του ντράμερ και ιδρυτικού μέλους των Pantera, Vinnie Paul ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook, το heavy metal συγκρότημα.

Τον θάνατο του νυν μέλους της σούπερ μπάντας HELLYEAH επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του, ο οποίος όμως δεν έδωσε στην δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες. Έτσι, τα αίτια του θανάτου του διάσημου μουσικού παραμένουν αδιευκρίνιστα.

“Ο Vincent Paul Abbot, γνωστός και ως Vinnie Paul έχει πεθάνει. Ο Paul είναι κυρίως γνωστός για την δουλειά του ως ντράμερ στους Pantera και τους Hellyeah. Άλλες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Η οικογένεια ζητά να σεβαστεί την ιδιωτικότητά της αυτή την στιγμή”, ανέφερε η ανακοίνωση των Pantera στο facebook.

Ο Πολ ίδρυσε μαζί με τον Ντάρελ Άμποτ τους Pantera το 1981 με το συγκρότημα να κάνει μεγάλες επιτυχίες και να είναι υποψήφιο για αρκετά Grammy.

Το 2004 ο Άμποτ έπεσε νεκρός σε συναλυλία όταν ένας πρώην πεζοναύτης τον πυροβόλησε πέντε φορές στο κεφάλι.

Το καλύτερο άλμπουμ των Pantera θεωρείται το Vulgar Display Of Power που έγινε πολλές φορές πλατινένιο και θεωρείται ένας δίσκος που επηρέασε το χώρο της χέβι μέταλ μουσικής καθώς συνολικά πούλησε 2 εκατομμύρια αντίτυπα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments