Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικό ωροσκόπιο εβδομάδας για όλα τα ζώδια
Ερωτικό ωροσκόπιο εβδομάδας για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 23 Ιουνίου 2018, 17:38 23 Ιουνίου 2018, 17:38

Ζώδια Κριός

Καθώς ο ηγέτης σας, Άρης, γυρίζει ανάδρομος, είναι πάρα πολύ εύκολο να γυρίσετε πίσω για να τελειώσετε τους τσακωμούς, να γυρίσετε πίσω και να πείτε ότι, εντάξει, ας συνεχίσουμε, πίσω στα παλιά σας στέκια, όπου όλοι γνωρίζουν το όνομα και την ιστορία σας. Πηγαίνετε μπροστά, η Αφροδίτη σας βοηθάει με ένα νέο πρόσωπο, πολύ πιο διασκεδαστικό από οποιοδήποτε παλιό.

Ζώδια Ταύρος

Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω. Ξέρω, είναι η πιο παλιά δικαιολογία, αλλά για να λέμε την αλήθεια είναι εύκολη και σας βοηθά να μην φάτε χρόνο με όλους τους λόγους γιατί όχι, σας εξοικονομεί χρόνο. Έτσι, αυτό για εκείνους που σας το κάνουν εύκολο, Ταύροι. Προχωρήστε τώρα σε ένα νέο πρόσωπο που φαίνεται να έχει ταξιδέψει πολύ για να σας γνωρίσει.

Ζώδια Δίδυμοι

Κανένας δεν νοιάζεται για το αν ξέρετε σωστά τα γεγονότα, απολαμβάνουν απλώς την ιστορία και αυτό σίγουρα αρκεί; Ίσως για τώρα, Δίδυμοι, αλλά τι θα συμβεί όταν η αστυνομία των γεγονότων σας πιάσει; Πείτε ένα παραμύθι, κάντε το, αλλά ας είναι αληθινό, γιατί τα ψεύτικα νέα δεν θα κάνουν καλό στις ελπίδες σας για έρωτα μακροπρόθεσμα.

Ζώδια Καρκίνος

Σκέφτεστε πάλι τον εαυτό σας; Για φανταστείτε. Φανταστείτε να βάζετε τις επιθυμίες σας και τις ανάγκες σας πάνω απ’ όλα, αυτό θέλουν να κάνουν οι φίλοι σας, αυτό χρειάζεται μια νέα αγάπη και εσείς; Όχι; Το έχετε παρακάνει λίγο, Καρκίνοι; Η αληθινή αγάπη είναι δούναι και λαβείν. Το λαβείν και λαβείν δεν θα δουλέψει για σας.

Ζώδια Λέων

Μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι κάποιος δεν έχει άλλη επιλογή από το να σας αγαπά, να λατρεύει το ίδιο το έδαφος που περπατάτε. Είστε φανταστικοί. Αλλά, για περιμένετε, Λέοντες, αφήστε τους να φτάσουν σε αυτό το συμπέρασμα μόνοι τους, ρίξτε λίγο τους τόνους. Σας έχουν δει και αυτό είναι αρκετό.

Ζώδια Παρθένος

Η Σελήνη θα γεμίσει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, θα γεμίσει στο μέρος του χάρτη σας που φέρνει νέους έρωτες. Άρα, αυτό ήταν λοιπόν, το παιχνίδι τέλειωσε; Υπήρξε παιχνίδι; Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει μια τελική απόφαση, να κάνετε αυτό το ραντεβού ή να το παρατήσετε τελείως; Κάντε το.

Ζώδια Ζυγός

Τι δεν λέτε στους φίλους σας; Θέλουν να μάθουν τα πάντα για το πρώτο σας ραντεβού, το δεύτερο, βασικά τον πλήρη περίπατο στο νησί της αγάπης. Δεν θέλετε και πολύ να τα μοιραστείτε; Ουάου! Πρέπει τα συναισθήματά σας να είναι σοβαρά. Κανένα ραντεβού; Κάποιος επιστρέφει για δεύτερο γύρο.

Ζώδια Σκορπιός

Τι θα μπορούσατε να κάνετε για να ενθαρρύνετε κάποιον να πει γεια, να έρθει λίγο πιο κοντά, να χαμογελάσει ίσως; Τι λέτε να κάνετε κάτι από αυτά τα τρία πρώτοι εσείς; Κάντε το απροσδόκητο, Σκορπιοί, σοκάρετέ τους για να σας παρατηρήσουν και προχωρήστε με μια πρόσκληση για να σας γνωρίσουν περισσότερο. Ανακατέψτε τα πράγματα.

Ζώδια Τοξότης

Δεν μπορείτε πάντα να κάνετε τα πράγματα όπως θα θέλατε, μερικές φορές τα λεφτά σας συγκρατούν, μερικές φορές ο χρόνος. Αλλά αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι είστε έτοιμοι για μια μεγάλη χειρονομία και είστε βέβαιοι ότι θα σας κερδίσει την καρδιά κάποιου νέου. Θα το κάνει, αλλά από εκεί και πέρα τι; Ξεκινήστε με κάτι μικρό.

Ζώδια Αιγόκερως

Μια Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο φέρνει τα θέματα των σχέσεών σας στο προσκήνιο. Εάν μια νέα σχέση είναι αυτή που χρειάζεται μια από αυτές τις συζητήσεις του «πού είμαστε», τότε μην την αποφεύγετε, Αιγόκεροι. Η καρδιά σας φαίνεται σχεδόν ξεκάθαρα στο πρόσωπό σας, αυτή η συζήτηση μπορεί να σας μεταφέρει στην επόμενη φάση.

Ζώδια Υδροχόος

Με τον Άρη να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, ξαφνικά δεν είστε τόσο σίγουροι για πολλά πράγματα, αλλά αν η αγάπη είναι ψηλά σε αυτή τη λίστα, να ξέρετε ότι η Αφροδίτη, στον τομέα της σχέσης σας, σας υπενθυμίζει αυτό που ψάχνετε σε ένα ταίρι. Ώρα να σημειώσετε τα θετικά και να συζητήσετε τα όχι και τόσο θετικά. Ισορροπία.

Ζώδια Ιχθύες

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας έχουν ανεβάσει τον πήχη στις ρομαντικές κουβέντες και ακόμα κι αν δεν είναι ξεκάθαρο αν είστε εσείς αυτοί που ρίχνετε άκυρο ή τραβάτε την καρέκλα δίπλα σας όταν κάποιος σας μιλάει με ενθουσιασμό, είναι ρομαντικές κουβέντες και αυτό είναι αρκετό. Το φλερτόμετρο έχει φτάσει ψηλά, αλλά όχι για πολύ. Χρησιμοποιήστε το.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018