Lifestyle

Κώστας Μαρτάκης: “Η μεγαλύτερη και ίσως η μοναδική μου φοβία είναι η μοναξιά”

Κώστας Μαρτάκης: “Η μεγαλύτερη και ίσως η μοναδική μου φοβία είναι η μοναξιά”
Ο Κώστας Μαρτάκης αποκλειστικά στο www.pagenews.gr

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι Έλληνας τραγουδιστής, μοντέλο, περιστασιακός ηθοποιός και παρουσιαστής. Μέχρι τα 22 του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την καλαθοσφαίριση. Έγινε γνωστός με την συμμετοχή του στο μουσικό reality “Dream Show”. Ξεκίνησε στο χώρο έχοντας ασχοληθεί με το χώρο της μόδας ως μοντέλο.

Έχει συνεργαστεί μουσικά με την αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής. Μεταξύ άλλων με τη Δέσποινα Βανδή, το Γιώργο Μαζωνάκη, την Κέλλυ Κελεκίδου, το Διονύση Μακρή, το Στέλιο Ρόκκο, το Νίκο Απέργη, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, την Ειρήνη Μερκούρη τον Κώστα Καραφώτη, το Γιάννη Πλούταρχο, τη Μαρία Έλενα Κυριάκου, τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, την Αμαρυλλίς και τον Αντώνη Ρέμο στην περιοδεία του σε πόλεις της Αυστραλίας, μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και την Ελένη Φουρέιρα.

Με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «πάρε ένα τηλέφωνο» σε μουσική και στίχους του Φοίβου τον προσεγγίσαμε για μια συνέντευξη.

Αν και του θέσαμε κι άλλες ερωτήσεις δεν τις απάντησε. Όμως, απήντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια όπως θα διαβάσετε στη συνέχεια στη συνέντευξη που μάς παραχώρησε στο Pagenews.gr. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

  • Κώστα, έχεις δηλώσει σε προγενέστερη συνέντευξή σου ότι δεν αντέχεις τη ζήλια σε μία σχέση – Πες μας για την πιο περίεργη σκηνή ζηλοτυπίας που σού έχουν κάνει και μετά από αυτή χώρισες.

Αλήθεια είναι δεν μπορώ τη ζήλια πνίγομαι. Το πιο ακραίο που μου χει συμβεί είναι ότι πήραν το τηλέφωνό μου να το ψάξουν γιατί έλειπα κι εκείνη τη στιγμή μπήκα στο σπίτι και το είδα. Όπως καταλαβαίνεις ήταν κάτι που μ’ ενόχλησε πάρα πολύ γιατί είμαι άνθρωπος που δε δίνω δικαιώματα. Αυτό βέβαια ήταν για εμένα αιτία χωρισμού…

  • Γιατί επιλέγεις να κρύψεις τόσο πολύ την προσωπική σου ζωή;

Δεν κρύβω καθόλου την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν κάνω κάτι περίεργο. Απλά επιλέγω να μη διαφημίσω την προσωπική μου ζωή γιατί δε θεωρώ ότι αφορά τον κόσμο, ούτε θέλω εγώ ο ίδιος να απασχολώ με τέτοια θέματα τα media.

  • Υπάρχουν συνάδελφοί σου που δεν σού φέρθηκαν σωστά κι έχεις μία πικρία μαζί τους;

Σίγουρα δεν μπορείς να ταιριάζεις μ’ όλους τους συναδέλφους, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε μου έχει φερθεί και κάποιος άσχημα ή περίεργα για να έχω μία πικρή ανάμνηση. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ, χωρίς προβλήματα και παρεξηγήσεις.

  • Παρακολουθείς την ειδησεογραφία καθόλου; Συμφωνείς να ονομαστούν τα Σκόπια “Βόρεια Μακεδονία;”

Δεν παίρνω ποτέ θέση σε θέματα πολιτικής και κυρίως τόσο ευαίσθητα όπως αυτό. Θεωρώ πως για να πω τη γνώμη μου δημοσίως πρέπει να έχω διαβάσει, να έχω πλήρη γνώση και να ξέρω πολύ καλά όλες τις παραμέτρους κι όλη την αλήθεια…

  • Ποιον συμβουλεύεσαι για δύσκολες επαγγελματικές αποφάσεις;

Γενικά επειδή έχω μάθει σαν άνθρωπος να ακούω, δε συμβουλεύομαι κάποιον συγκεκριμένο. Κατά κύριο λόγο συμβουλεύομαι την ομάδα μου, την οικογένειά μου και το ένστικτό μου!

  • Υπάρχει κάτι που έχεις μετανιώσει επαγγελματικά; Που εάν μπορούσες να γυρίσεις πίσω το χρόνο θα το άλλαζες;

Είμαι άνθρωπος που δε μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν κι ο λόγος είναι ότι τα σκέφτομαι πριν τα πράξω γιατί ακριβώς δε μού αρέσει να τα μετανιώνω. Ακόμα και πράγματα που δεν πήγαν τόσο καλά ή δεν μ’ ευχαρίστησαν τόσο πολύ, δε θα τα άλλαζα γιατί αυτό είναι το παρελθόν μου κι αυτό μ’ έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα.

  • Ποια είναι η μεγαλύτερη σου φοβία;

Η μεγαλύτερη και ίσως η μοναδική μου φοβία είναι η μοναξιά αλλά η «πραγματική μοναξιά». Σίγουρα λόγω δουλειάς επιλέγω να έχω και κάποιο χρόνο μόνο για μένα, μόνος μου να γεμίζω τις μπαταρίες μου να ηρεμώ αλλά γενικά δεν μπορώ τη μοναξιά θέλω να είμαι με κόσμο να μοιράζομαι καταστάσεις και γεγονότα με τους ανθρώπους μου.

  • Έχεις ποτέ χρησιμοποιήσει την εμφάνισή σου για να καταφέρεις πράγματα;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την εμφάνισή μου συνειδητά. Με βοήθησε πολύ και με βοηθάει. Από την άλλη, με έχει δυσκολέψει και πολύ για να αποδείξω ότι δεν είμαι απλά αυτό που βλέπουν αλλά κι αυτό που ακούν όταν τραγουδάω.

  • Παρακολουθείς ποδόσφαιρο; Ποια ομάδα θες να κερδίσει το Μουντιάλ;

Παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αλλά επειδή έπαιζα μπάσκετ μου αρέσει περισσότερο το μπάσκετ. Δεν ασχολούμαι φανατικά τώρα για το ποιος θα κερδίσει το Μουντιάλ φέτος, εύχομαι ο καλύτερος!

  • Ποια είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια;

Κυκλοφορεί ήδη το καινούργιο μου τραγούδι με τίτλο «Πάρε ένα τηλέφωνο» σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Είμαι στο στούντιο και θα είμαι κει για αρκετό διάστημα, γιατί ετοιμάζω τον καινούργιο μου δίσκο με το Φοίβο που πιστεύω θα είναι μια πολύ δυνατή μουσική πρόταση. Παράλληλα έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή περιοδεία σ’ όλη την Ελλάδα και Κύπρο και συζητάω ήδη για το χειμώνα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments