Διεθνή

Λωρίδα της Γάζας: Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά

Λωρίδα της Γάζας: Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά
Δύο Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων και ένα 13χρονο αγόρι, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινά πυρά σε συγκρούσεις στην Λωρίδα της Γάζας.

Δύο Παλαιστίνιοι, ανάμεσά τους ένα 13χρονο αγόρι, σκοτώθηκαν σήμερα από ισραηλινά πυρά σε συγκρούσεις κοντά στα σύνορα που χωρίζουν το Ισραήλ και τη Λωρίδα της Γάζας, ανέφερε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο 13χρονος, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται, δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι κοντά στην πόλη Χαν Γιουνές, στο νότιο τμήμα της Γάζας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλαιστινιακού υπουργείου Ασραφ αλ Κούντρα.

Το δεύτερο θύμα, ο 24χρονος Μοχάμεντ αλ Χαμαϊντα, σκοτώθηκε από πυρά που δέχτηκε στο στομάχι ανατολικά της Ραφάχ, επίσης στο νότιο τμήμα του θύλακα, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, από την πλευρά του, δήλωσε άγνοια για τους δύο νεκρούς και διαβεβαίωσε ότι οι αρχές εξετάζουν τις συγκεκριμένες αναφορές.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης, ακόμη 310 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στο πλαίσιο των συγκρούσεων, εκ των οποίων οι 133 από πυρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 137 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των διαδηλώσεων κατά μήκος του τείχους που χωρίζει τις δύο χώρες, στις 30 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments