Οικονομία

Nammos: Κατέθεσε μήνυση προς τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ

Nammos: Κατέθεσε μήνυση προς τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ
Το φαντασμαγορικό opening του Nammos θα πραγματοποιηθεί τελικά παρά το λουκέτο.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Nammos στη Μύκονο μετά την αιφνιδιαστική έφοδο που έκανε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ στο γνωστό beach Bar.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ, το κλιμάκιο διαπίστωσε πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις συνολικής αξίας 73.000 ευρώ και άμεσα προχώρησαν στις απαραίτητες διαδικασίες σφραγίσματος των εγκαταστάσεων για 48 ώρες.

Αν και αρχικά δόθηκε η εντύπωση πως δεν θα πραγματοποιηθεί το φαντασμαγορικό opening με τους Τζίτζι Χαντίντ, Εμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος, τελικά θα παραμείνουν σφραγισμένοι μόνοι οι χώροι του εστιατορίου και επομένως το υπόλοιπο μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά.

Την ίδια ώεα όμως και η επιχείρηση Nammos στη Μύκονο περνάει στην αντεπίθεση, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως προχώρησε σε μηνυτήριες αναφορές κατά των εφοριακών της ΑΑΔΕ, με το αιτιολογικό πως μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν σημείωμα ελέγχουι με ψευδείς διαπιστώσεις.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του Nammos αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

“Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, απο τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο  κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδώσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις. Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του NAMMOS ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 Ώρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments