Πολιτική

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μοσκοβισί

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Μοσκοβισί
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβί, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, θα έχει αύριο, Τρίτη στις 13:15 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επίσης, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αύριο Τρίτη, στις 11.30 το πρωί, ο κ. Μοσκοβισί θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση επιτροπών της Βουλής. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να ενημερώσει την Ειδική Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, τις Διαρκείς Επιτροπές Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων που θα συνεδριάσουν με θέμα «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments