Άντρας

Η Κατερίνα Στικούδη βάζει το μαγιό και κολάζει με τα πόδια της (pics)

Η Κατερίνα Στικούδη βάζει το μαγιό και κολάζει με τα πόδια της (pics)
Θα ήθελες μια ναυαγοσώστρια σαν την Κατερίνα Στικούδη;

Κάθε καλοκαίρι σηματοδοτεί για εκείνη συνεργασία με γνωστό brand για εσώρουχα και μαγιό. Και τα μαγιό μπαίνουν πάντα σε πρώτο πλάνο. Η Κατερίνα Στικούδη είναι το απόλυτο κορμί για ολόσωμο μαγιό και φέτος είπε να μας γυρίσει σε πιο vintage εποχές του ολόσωμου.

Δεν είναι ακριβώς μαγιό απ΄αυτά που μας έμαθε το Baywatch. Είναι στην ίδια λογική όμως. Στην ουσία είναι η σύγχρονη αποτύπωση του. Και δεν υπάρχει καλύτερο κορμί από εκείνο της Κατερίνας για να το αναδείξει. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι εκείνη ήταν που έκανε ξανά μόδα το ολόσωμο. Πίσω στο 2014 ξεκίνησε να το φοράει σε διάφορες παραλλαγές κι από τότε το μπικίνι μπήκε σε θέση αντιπολίτευσης.

Για άλλη μια χρονιά η Κατερίνα Στικούδη προτιμάει αυτό το μαγιό και κανείς δεν βγαίνει χαμένος. Ιδίως όσοι δουν τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram. Εκεί όπου τα πόδια, οι μηροί, οι γλουτοί, γενικώς ολόκληρα τα κάτω άκρα της είναι ο ορισμός του πειρασμού. Και με το αντηλιακό να τα κάνει να γυαλίζουν, τα πόδια της δεν θα σε αφήσουν να σηκώσεις κεφάλι.

#summer2018 #med #greece #summer #2018 #summertime #baywatch #instadaily #instagood #instagram #style #fashion #newcollection #swimsuit #summervibes • • • @med_luxurious_label 💙

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments